Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Οι γιορτές επίσημα πια πέρασαν και ήρθε η ώρα του… “τα κεφάλια μέσα”! Επιστροφή σε ρυθμούς υποχρεώσεων, αλλά εξακολουθούμε να τις φέρνουμε εις πέρας με… στυλ! Τι κι αν περιμένουμε συννεφιές κι άλλα σχετικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει αύριο ο καιρός και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με νεφώσεις θα ξεκινήσει αύριο η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες θα αραιώσουν από το μεσημέρι κι έπειτα, με τον ήλιο να προσπαθεί να αποκαλυφθεί. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 9°C και 13°C, με τα επίπεδα της υγρασίας να φτάνουν έως και το 83% και οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 με 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μια φαρδιά παντελόνα είναι ζεστή, πρακτική και αφάνταστα κομψή – αι φέτος κυριαρχούν στις τάσεις της μόδας και μας διευκολύνουν να ξεφύγουμε από το κλασσικό τζιν, το κολάν ή τα skinny παντελόνια. Φορέστε τη δική σας με ένα πουλόβερ σε χαλαρή (κάτι ενδιάμεσο σε oversized και ribbed), ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια με τακούνι μεσαίου ύψους, ένα peacoat και μία shopper tote τσάντα. Από κοσμήματα επιλέξτε ένα μακρύ κολιέ, ειδικά αν είναι ζιβάγκο (εδώ ομολογώ πως μου αρέσει που η Marni δίνει μία διαφορετική νότα στο statement), το αγαπημένο σας bracelet ρολόι κι ένα φαρδύ δερμάτινο βραχιόλι. Για το μακιγιάζ σας παίξτε συνδυάζοντας nude και χρώμα (εδώ προτίμησα το πράσινο) και χείλη στα χρώματα του δαμάσκηνου! Α, και για να διατηρήσετε ζεστό το κεφαλάκι σας (Γενάρη έχουμε, άλλωστε!) τι θα λέγατε για ένα σκουφάκι με κέντημα;

Για τη Θεσσαλονίκη:

Βροχερός προβλέπεται ο αυριανός καιρός για τη Θεσσαλονίκη με τη βροχή, όμως, να μην είναι δυνατή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 12°C, η υγρασία θα φτάσει έως και το 89% ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 1 έως 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια με κέντημα φέτος μου κάνουν ένα ιδιαίτερο “κλικ”! Γιατί να μην τους δώσουμε μία ευκαιρία; Συνδυάστε το με ένα λεπτό πουλόβερ με ελαστικό τελείωμα, ένα ζευγάρι ίσιες μπότες (κι αν το παντελόνι είναι skinny ενδείκνυνται κι οι over-the-knee), το αγαπημένο σας αδιάβροχο parka και μία τσάντα bucket. Αν το πουλόβερ σας έχει V σχεδιασμό, τότε συστήνω ανεπιφύλακτα κι ένα λεπτό μαντήλι ή κασκόλ για να στολίσετε (και να κρατήσετε ζεστό) το λαιμό σας. Ένα ζευγάρι μικροί κρίκοι στα αυτιά κι ένα βραχιόλι με charms είναι η ιδανική επιλογή για κοσμήματα, ενώ κι εδώ θα μου άρεσε για το μακιγιάζ το nude. Φέτος, γενικότερα, υπερψηφίζουμε απλότητα στο μακιγιάζ ώστε να μπορούμε να κάνουμε μία κομψή αντίθεση με χρώμα στα χείλη – εσείς ακόημ να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο burgundy;

Προτού, όμως, ξεχωρίσετε τα ρούχα που θα γίνουν το εργαλείο για μία εντυπωσιακή σας εμφάνιση, θα σας πρότεινα να συνδυάσετε… Δύση με Ανατολή. Καλά διαβάσατε! Και γίνεται, με τη βοήθεια της σειράς περιποίησης σώματος Tesori d’Oriente. Τα προϊόντα του ιταλικού αυτού brand μεταμορφώνουν τη διαδικασία του ντους και της μετέπειτα περιποίησης του σώματός μας σε μία τελετουργία ευεξίας που εμπνέεται από την ανατολίτικη φιλοσοφία της ολιστικής τόνωσης, δηλαδή της ταυτόχρονης αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, διεγείροντας έτσι τις αισθήσεις. Το καλύτερο; Είναι τόσο μεθυστικές οι επιλογές που η Tesori d’ Oriente μας προσφέρει που… τα θέλουμε όλα! Για την ώρα εγώ μαγεύτηκα με το σαγηνευτικό Ayurveda!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, θα μου άρεσε… φυσικότητα, φυσικότητα…

… ΦΥ-ΣΙ-ΚΟ-ΤΗ-ΤΑ!

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι και αφήστε τα να πάρουν τη φυσική τους μορφή. Χρησιμοποιήστε ελάχιστο από το αγαπημένο σας προϊόν styling (ίσα ίσα για κράτημα) και… έτοιμες!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like