Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Έπειτα από μερικές μέρες… ανακατατάξεων, νά’ μαι πάλι εδώ για τις ενδυματολογικές μας προτάσεις!

Έπειτα από μία περίοδο με κρύο, ο καιρός μοιάζει να βελτιώνεται από σήμερα. Παρ’ όλα αυτά θα φροντίσουμε να είμαστε πάλι ζεστά ντυμένες, αλλά – ευτυχώς! – χωρίς να χρειαστεί να νιώθουμε σαν κρεμμύδια! Ας δούμε λεπτομερώς τις καιρικές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για αρχή.

Για την Αθήνα:

Με συννεφιά και μία μικρή πιθανότητα να βρέξει τις πρωινές ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα. Στη συνέχεια αναμένεται αίθριος καιρός και κάπως ανεβασμένη θερμοκρασία η οποία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φορέστε μία pencil φούστα (αν έχετε με κάποιο σχέδιο, ακόμα καλύτερα) κι από μέσα μία λεπτή μπλούζα ή, αν υπάρχει, ένα κορμάκι. Συνδυάστε το με τις αγαπημένες σας ψηλοτάκουνες μπότες κι ένα παλτό με ζώνη κι είστε σχεδόν έτοιμες! Το look συμπληρώνεται όμορφα με μία τσάντα tote με κάποια στάμπα, ένα μακρύ κολιέ κι εξίσου μακριά σκουλαρίκια, ειδικά αν η μπλούζα έχει ζιβάγκο λαιμό.

Athens 11-2-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με λιακάδα αναμένεται η αυριανή μέρα στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί, αλλά (όπως και στην Αθήνα) με χαμηλή ένταση – περίπου στα 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες μου, ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο (προτιμήστε ένα με σύνθεση μαλλιού και jersey για να είναι κάπως ζεστό) κι οι μπότες σας είναι η βάση ενός στυλάτου look για όλες τις ώρες. Συνδυάστε το με ένα μακρύ πανωφόρι (θα μου άρεσε και κάτι τύπου καπαρντίνας, εφόσον έχει ζεστή επένδυση), μία tote τσάντα που να ταιριάζει στα χρώματα του ρούχου κι από εκεί κι ύστερα παίξτε άφοβα με κοσμήματα που έχουν μήκος, ενώ θα μου άρεσε αν προσθέτατε κι ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι (αν έχετε και κανένα που το λουράκι τυλίγει γύρω από τον καρπό όπως αυτό, τέλεια!).

Thessaloniki 11-2-2016

Τέλος δοκιμάστε να κάνετε αυτό το χαμηλά στο σβέρκο σινιόν, το οποίο ταιριάζει απόλυτα και με τα δύο outfits.

Easy chignon

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like