Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 12 Ιουλίου

 

Εντάξει, τα μπουρίνια και οι συννεφιές μας έβγαλαν κάπως εκτός προγράμματος, αλλά είναι καλοκαίρι, αυτό δεν αλλάζει! Οπότε ας το χαρούμε κι ενδυματολογικά. Και μια που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, ας δούμε τι θα πει “καλοκαίρι” για τα Marks & Spencer!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Guess what, κορίτσια… Ο ήλιος αύριο θα μας κάνει συντροφιά καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας, με μικρές μόνο παρεκκλίσεις στα δυτικά ηπειρωτικά, καθώς κατά το απόγευμα θα παρατηρηθούν αραιές νεφώσεις – nothing alarming, δηλαδή! Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 24°C και 34°C. Μικρή ανάσα δροσιάς θα μας δώσουν τα βοριαδάκια εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία ολόσωμη λινή φόρμα είναι ένα ρούχο κομψό, κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας και επιτρέπει στο σώμα να “αναπνέει”, πράγμα απόλυτα απαραίτητο όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Αν, όπως και στην πρότασή μας, το ρούχο έχει διακριτικά ή/και nude χρώματα, τότε δίνουμε καλοκαιρινή νότα προσθέτοντας χρώμα με την τσάντα μας και τα παπούτσια μας.

 

Χρώμα φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε και με το συγκεκριμένο look αρκούν ένα φαρδύ βραχιόλι με χρωματιστές πέτρες κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, με το trend να τα θέλει διαφορετικά μεταξύ τους…

 

… και φυσικά, δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας, τα μάτια μας είναι μοναδικά! Και μας αρέσουν οι μεταλλικοί round σκελετοί!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, ταιριάζει πανέμορφα μία sleek αλογοουρά, την οποία μπορείτε να συγκρατήσετε με ένα μεταλλικό αξεσουάρ!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo .

You may also like