Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Απριλίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Μagazine! Τι μου κάνετε; Πλάκα πλάκα, σχεδόν φάγαμε και το μισό Απρίλη. Ναι, ξέρω, μας ξεγελάει λίγο, μια που το τελευταίο διάστημα ο καιρός αρέσκεται στις… δημιουργικές ασάφειες! Παρ’ όλα αυτά εμείς θα δούμε παρέα τις συνθήκες που αναμένουμε να σημειωθούν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μαζί θα δώσουμε απάντηση στο αιώνιο ερώτημα… τι φοράμε;

Για την Αθήνα:

Νεφώσεις αναμένονται να σημειωθούν στην πρωτεύουσα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 18 έως και 30 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;.

                Φορέστε μία πλισέ φούστα με μήκος ως το γόνατο και συνδυάστε το με ένα απλό T-Shirt. Όχι, δε σκοπεύω να σας αφήσω να βγείτε γυμνές μια που θα σας πω να προσθέσετε κι ένα κίτρινο ζακετάκι από επάνω, καθώς το κίτρινο φέτος έχει την τιμητική του! Συνδυάστε το outfit με nude μπαλαρίνες, «στολίστε» το λαιμό σας με ένα λεπτό φουλάρι και προσθέστε κοσμήματα statement (ιδανικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδι). Τέλος, για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα ώμου με λεπτομέρεια με αλυσίδα (ένα από τα φετινά trends είναι το industrialist look, το οποίο περιλαμβάνει και την αλυσίδα).

Athens 14-4-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες αναμένονται να εξασθενήσουν τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα αγαπημένα σας distressed boyfriend jeans εξακολουθούν να είναι από τα κομμάτια που θα φορεθούν και τη φετινή άνοιξη. Φορέστε τα με ένα halter top με κάποιο σχέδιο ή pattern κι από επάνω επιλέξτε ένα σακάκι που να ανταποκρίνεται στα χρώματα του top. Φορέστε nude γόβες για να κάνετε ακόμη πιο θηλυκό το outfit και φορέστε σκουλαρίκια «chandeliers» και βραχιόλια που φοριούνται σαν sets. Τέλος «φορτώστε» το backpack σας κι είστε έτοιμες!

Thessaloniki 14-4-2016

Για το hair styling σας και (φυσικά) εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας, συνδυάστε δύο looks… Αφού έχετε κάνει απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά σας, πιάστε τα μισά σε έναν ατημέλητο κότσο!

Loose waves & half bun

                Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like