Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Φτάνουμε στα μισά του Δεκέμβρη, τα Χριστούγεννα είναι κοντά κι ελπίζω η διάθεσή σας να είναι (ακόμη πιο) λαμπερή! Ευτυχώς, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες (φυσιολογικές για Δεκέμβρη μήνα, μην είμαστε και πλεονέκτες!), ο καιρός μας κάνει τη χάρη και μας χαμογελά με λιακάδες!

Δώδεκα μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα κι οι υποχρεώσεις μας “τρέχουν” και… “μας τρέχουν”! Ποιος μας λέει, όμως, πως δε μπορούμε να τις φέρουμε εις πέρας με στυλ; Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Για αυτήν την εβδομάδα τιμώμενο item είναι οι αγαπημένες μπότες παντός τύπου!

Για την Αθήνα:

Αν και θα ξεκινήσει με νεφώσεις η μέρα, αυτές στην πορεία θα διαλυθούν για να δώσουν τη θέση τους στη λιακάδα. Ο καιρός θα είναι κάπως πιο “μαλακός” με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 13°C και 17°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί εντάσεως περίπου 2 έως 3 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Αν νομίζατε πως οι ασύμμετρες φούστες είναι δεσμευτικές… γράψτε λάθος! Συνδυάστε τη με ένα κομψό πουλόβερ, ένα ζευγάρι μποτίνια, ένα bomber jacket και μία μεγάλη tote τσάντα κι αμέσως έχετε ένα chic street look! Διακριτική λάμψη μπορούν να προσθέσουν ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και το αγαπημένο σας bracelet ρολόι κι είστε έτοιμες. Σχεδόν, δηλαδή, αφού καλό θα είναι να προσθέσετε μερικές πινελιές με το μακιγιάζ σας – θα μου άρεσε ένα παιχνίδι μεταξύ γκρι και burgundy και για το δεύτερο χρώμα να σας θυμίσω τι μας έμαθε η Εύη (Τσανάκα)!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με τα σύννεφα που θα δούμε στον ουρανό τις πρωινές ώρες να αποχωρούν έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11°C και 15°C συνοδεία ασθενών βοριάδων εντάσεως περίπου 2 έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το στενό παντελόνι ταιριάζει υπέροχα με ένα oversized πουλόβερ (θυμηθείτε: φαρδύ πουλόβερ και φαρδύ παντελόνι είναι too much) κι ένα ζευγάρι over the knee μπότες. Επίσης θα σας πρότεινα να παίξετε άνετα με τα χρώματα όχι μόνο με τα ρούχα ή την τσάντα, αλλά και με τα παπούτσια. Συνδυάστε αυτά τα κομμάτια με ένα μαντό κι ένα mini backpack κι έχετε άνεση και κομψότητα ενωμένες – ποτέ νικημένες, εννοείται! Ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα ανάλογο δαχτυλίδι αρκούν από κοσμήματα, ενώ σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας προτιμήστε nude αποχρώσεις για να συνεχίσετε το παιχνίδι με τα χρώματα μέσω των χειλιών ή του μανικιούρ σας.

               

Και μια που item της εβδομάδας είναι οι μπότες, αξίζει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα της αλυσίδας Tsakiris Mallas και να ρίξετε μία ματιά στα κομμάτια της χειμωνιάτικης συλλογής!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, θα σας συνιστούσα να τραβήξετε πίσω τα πλαϊνά τμήματα…

… και να διακοσμήσετε το πιάσιμο με ένα όμορφο hairclip. Ρομαντικό, γεωμετρικό, παιχνιδιάρικο, minimal, ό,τι κι αν προτιμάτε η γκάμα είναι μεγάλη!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like