Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine!

Φτάσαμε σχεδόν στα μισά του Γενάρη κι ο καιρός είναι μεν χειμερινός, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει εκείνο το γερό κρύο της Πρωτοχρονιάς. Επειδή, όμως, ακόμη ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα τερτίπια του, ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να δούμε και τι μπορούμε να φορέσουμε!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα μάλλινο «μπλουζογιλέκο» όπως αυτό στη φωτογραφία και συνδυάστε το με ένα ουδέτερο μακρυμάνικο T-Shirt κι ένα στενό παντελόνι – αν μάλιστα μπορείτε και να «παίξετε» με γήινες αποχρώσεις όπως σ’ αυτό το σύνολο θα είναι ιδανικό! Από κοσμήματα θα ταίριαζε πολύ ένα μακρύ κολιέ με charms κι ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια, ενώ το look ολοκληρώνεται όμορφα με τα αρβυλάκια σας, μία τσάντα «bucket», το αντιανεμικό σας – το σκουφάκι προαιρετικό! Αν τυχόν κανονίσατε και για μανικιούρ σήμερα, δοκιμάστε μία γλυκιά απόχρωση όπως αυτή εδώ του «σάπιου μήλου».

Athens 14-1-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Λιακάδα αλλά με πιο χαμηλές θερμοκρασίες (6 έως 12 βαθμοί Κελσίου περίπου) και με βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 2-3 μποφόρ περίπου.

Τι προτείνουμε;

Τα σκουρόχρωμα jeans σας κι ένα λευκό μακρύ πουλόβερ/πλεκτό φόρεμα γίνονται η βάση του outfit σας. Συνδυάζοντας μάλιστα ένα ζευγάρι (σχετικά) ψηλοτάκουνες μπότες (προσωπικό σχόλιο: πόσο τέλειες αυτές εδώ;;;) ένα παλτό military, μία tote bag σε navy blue και κοσμήματα στην ίδια απόχρωση έχετε δημιουργήσει ένα άνετο, ζεστό και σικάτο look! Κι αν κι εσείς, καρντασίνες μου, θα κάνετε τα νυχάκια σας τολμήστε ένα βαθύ μπλε, όπως αυτό εδώ!

Thessaloniki 14-1-2016

Όσο για τα μαλλιά σας; Δοκιμάστε να κάνετε αυτό το στεφάνι εφ’ όσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας.

Twisted crown

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like