Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 15 Ιουνίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Μέσα Ιουνίου φτάσαμε και ο καιρός κάνει πού και πού ναζάκια με συννεφιές και μπουρίνια, αλλά σε γενικές γραμμές έχει το σωστό καλοκαιρινό χαρακτήρα! Ας δούμε λεπτομερώς, όμως, τις συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα, με λιακάδα καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας και με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 26°C και 34°C. Την ίδια στιγμή θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα φόρεμα σε γραμμή αέρινη και γήινη απόχρωση, ώστε να “παίξετε” χρωματικά με τα αξεσουάρ. Από παπούτσια προτιμήστε ένα ζευγάρι με kitten heels, τα οποία φέτος θα κάνουν θραύση επειδή είναι κομψά κι άνετα ταυτόχρονα. Μια μεγάλη πάνινη clutch με κάποιο pattern ή κέντημα θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ενώ από κοσμήματα προτιμήστε ένα φαρδύ κολιέ κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με. Αν τυχόν προσπαθείτε να επιλέξετε εγκαίρως χρώμα για ανανέωση του μανικιούρ σας, μία θαλασσί απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για την εποχή και, βεβαίως, δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου για να προστατεύσουμε τα ματάκια μας από τον ήλιο!

             

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν κι η μέρα θα ξεκινήσει με μικρή πιθανότητα βροχής στη συμπρωτεύουσα, στη συνέχεια θα παραμείνουν μόνο μερικά συννεφάκια στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα είναι ανεβασμένη (αναμένεται μεταξύ 23°C και 32°C) κι οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, μια που θα ξεκινήσουν από βόρεια διεύθυνση για να καταλήξουν να έρχονται από νότια, και θα είναι ασθενείς εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία cropped φαρδιά παντελόνα μπορεί να γίνει εξαιρετική βάση για την εμφάνισή μας, καρντασίνες μου, μια που είναι άνετες, δροσερές και φυσικά στυλάτες! Συνδυάστε τη με ένα πολύχρωμο off shoulder top, ενώ από παπούτσια θα κυριαρχήσουν ιδιαίτερα τα slippers (flat παπούτσια που εφαρμόζουν σαν… παντοφλάκια!). Μία tote bag είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη, ενώ ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα σετ βραχιολιών θα συμπληρώσουν όμορφα το look. Αν κι εσείς ετοιμάζεστε για μανικιούρ, βάλτε τη λεβάντα στα χεράκια σας, ενώ κι εσείς καλό είναι να έχετε ετοιμοπόλεμα τα γυαλιά ηλίου σας – δεν ξέρω για εσάς, αλλά η αντηλιά μ’ ενοχλεί περισσότερο κι από τη λιακάδα στα μάτια!

               

Τέλος, για το hairstyle σας, στεγνώστε τα μαλλιά σας αφήνοντας να πάρουν τη φυσική τους φόρμα και κάντε μία πλαϊνή ανέμελη χωρίστρα.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like