Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 15 Μαρτίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Φτάσαμε επίσημα στα μισά του Μάρτη και να δείτε πόσο σύντομα θα ανταλλάσσουμε ευχές για το Πάσχα!

Ο καιρός αυτές τις μέρες μας παρουσιάζεται πιο χαμογελαστός κι αυτό φυσικά μπορεί να μας δώσει την αναγκαία ενέργεια που χρειαζόμαστε για να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας. Οπότε, ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Για αυτή την εβδομάδα εξερευνούμε τη μοναδικότητα της διακριτικής λάμψης αλλά και πόσο βολικό είναι να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα μας ένα street look jacket!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος προβλέπεται αύριο ο καιρός στην Αθήνα, με αραιές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 11°C έως 18°C, με τα επίπεδα της υγρασίας να αγγίζουν το 75%, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί εντάσεως ως και 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα cropped υφασμάτινο παντελόνι είναι ό,τι πρέπει για ένα look το οποίο θέλουμε μας καλύψει σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Φορέστε το με μία βαμβακερή μπλούζα τύπου anglaise, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με κέντημα, ένα bomber jacket και μία τσάντα bucket. Από κοσμήματα σας αρκούν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρίκοι σε συνδυασμό με ένα τυλιχτό δερμάτινο βραχιόλι κι ένα κομψό ρολόι (ιδανικά αν χρωματικά ταιριάζει με το σύνολο σας.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδες θα απολαύσουμε αύριο και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 10°C και 16°C. Η υγρασία θα φτάσει έως το 78% και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μεταβλητοί με ένταση έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Άνοιξη… ήρθε η ώρα για το αγαπημένο μας distressed τζιν (*yayy!*)! Φορέστε το με μία λεπτή μπλούζα georgette με κεντήματα, τα λατρεμένα σας sneakers (τα οποία φέτος προτείνονται με glitter), ένα biker jacket και ένα μικρό backpack. Συνδυάστε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια στα αυτιά κι ένα bracelet βραχιόλι κι έχετε δημιουργήσει ένα σικάτο street chic look!

Τα ρολόγια είναι ένα αξεσουάρ πρακτικό και που ταυτόχρονα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ακόμη και το πιο εντυπωσιακό βραχιόλι. Η Swarovski το γνωρίζει αυτό καλά και γι’ αυτό μας συστήνει τη νέα σειρά Crystal Lake!

Τα δε jackets είναι πανωφόρια – πασπαρτού για την άνοιξη, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με όποιο χαρακτήρα επιλέξουμε για το οutfit μας – από το πρωινό street casual και το office look μέχρι το πιο romantic chic. Δε γινόταν, λοιπόν, αυτό το κομμάτι να λείπει από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Tommy Hilfiger!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, η άνοιξη σημαίνει… ανανέωση! Οπότε, πώς θα σας φαινόταν αν προσθέτατε μία φράντζα ή αφέλειες στο χτένισμά σας; Είναι κομψές και εύκολες να στυλιζαριστούν!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like