Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα στα κορίτσια του The K-Magazine τα όμορφα! Μέσα Οκτώβρη φτάσαμε, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, κι ο καιρός κάνει… νάζια! Ευτυχώς όχι από αυτά με τις τρελές βροχές και τις καταιγίδες προς ώρας, αλλά σίγουρα το νιώθεις το φθινοπωράκι! Ας δούμε ποιες συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχοντας και τη ντουλάπα μας ανοιχτή για να φτιάξουμε το look της ημέρας!

Για την Αθήνα:

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στην Αθήνα, με μία ιδέα… συννεφιάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα jersey φορέματα τα αγαπάμε γιατί είναι παντός καιρού και πάσης περιστάσεως! Επιλέξτε ένα ανάλογο και συνδυάστε το με μία ασύμμετρη ζακέτα, μία φαρδιά ζώνη με λεπτομέρεια στην αγκράφα κι ένα ζευγάρι κομψά γοβάκια – θα μου άρεσε να μην είναι ιδιαίτερα ψηλό το τακούνι τους, για να δώσει μία άνετη και συνάμα elegant όψη στο σύνολο. Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία φαρδιά τσάντα – όσο κι αν δεν τους φαίνεται, αυτές οι τσάντες είναι «χαμαιλέοντες» και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα looks. Ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι (όχι πολύ μακριά) σκουλαρίκια και ένα ή δύο τσιμπιδάκια με «στολιδάκι».

Athens 15-10-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε λίγο πιο χαμηλά επίπεδα (12 έως 21 βαθμούς Κελσίου). Ανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ θα πνέουν το πρωί και θα μεταβληθούν το μεσημέρι σε νότιους-νοτιοδυτικούς ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες, εάν έχετε φούστα με πιέτες… είναι η ευκαιρία να την επιδείξετε! Συνδυάστε τη μ’ ένα μεσάτο πουκαμισάκι με κοντό μανίκι, ένα μπολερό με κόψιμο που θυμίζει σακάκι και τα ankle boots σας. Ολοκληρώστε το στυλ με μία τσάντα με χερούλια, ένα statement κολιέ και μία στέκα για τα μαλλιά.

Thessaloniki 15-10-2015

Τέλος, για το hair styling θα μου άρεσε αν ισιώνατε τα μαλλιά σας, έτσι θα αναδείξετε πολύ τα αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Sleek hair

Αν τυχόν δε θέλετε να βάλετε κάποιο από τα αξεσουάρ μαλλιών που σας πρότεινα μπορείτε να δοκιμάστε να κάνετε μία πλεξούδα όπως αυτή που σας παρουσιάζω εδώ:

Sleek hair with braid

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like