Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Ιουνίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Επιτέλους, ξεμπερδέψαμε με τις βροχές και τις καταιγίδες και μπορούμε πλέον επίσημα να απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα! Οι υποχρεώσεις μας δεν τελειώνουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να τις κάνουμε με στυλ! Ας δούμε, λοιπόν, λεπτομερώς τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και το κατάλληλο outfit!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα, ενώ μάλιστα θα είναι αισθητή κι η άνοδος της θερμοκρασίας (αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 23 και 32 βαθμών Κελσίου περίπου). Αν και τις πρωινές ώρες θα υπάρχει μία σχετική δροσιά λόγω των βόρειων ανέμων εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, αυτοί στη συνέχεια θα αλλάξουν διεύθυνση και θα είναι νότιοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα maxi φόρεμα με έντονο τύπωμα, όπως ένα floral (εννοείται πως και τα χρώματα πρέπει να είναι εξίσου έντονα!) και φορέστε το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες – αν υπάρχουν κι εκείνες σε έντονο χρώμα. Συνδυάστε το με μία τσάντα είτε πάνινη είτε (όπως εδώ) ψάθινη για να είναι ακόμη πιο καλοκαιρινή η διάθεση του look κι ολοκληρώστε με ένα statement δαχτυλίδι κι ένα σετ μακριά σκουλαρίκια – αλυσίδες. Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε και το χρώμα του μανικιούρ σας δοκιμάστε ένα pastel πράσινο!

Athens 16-6-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να είναι επίσης αισθητά ανεβασμένη (μεταξύ 21 και 32 βαθμών Κελσίου). Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 1 μποφόρ και στη συνέχεια θα μεταβληθούν σε νότιους – νοτιοανατολικούς εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για τις καρντασίνες μου ,μου ήρθε μία πιο… νησιώτικη έμπνευση! Επιλέξτε ένα playsuit με ένα τύπωμα που να θυμίζει νησί (αν δεν υπάρχει playsuit ιδανικό είναι κι ένα φόρεμα, φυσικά) και φορέστε το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε λίγο πιο ουδέτερο σχέδιο. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία τσάντα των νέων τάσεων, τότε δοκιμάστε μία τσάντα όπως αυτή εδώ που θυμίζει κάμερα (πού είναι η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου του «Παρά Πέντε» για να γελάσει δικαιωμένη; Τότε γελούσαμε εμείς με την τσάντα-τσαγερό!). «Στολιστείτε» με ένα ζευγάρι earcuffs κι ένα βραχιόλι με χάντρες, ενώ ιδανικά θα ταίριαζε κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς, που είναι κι ένα ακόμη trend του φετινού καλοκαιριού. Τέλος, αν κι εσείς είστε σε αναζήτηση της τέλειας απόχρωσης στο μανικιούρ σας, θα μου άρεσε η απόχρωση της μέντας!

Thessaloniki 16-6-2016

Όσο για το στυλ των μαλλιών σας; Δοκιμάστε αυτόν τον κότσο με την πλεξούδα στη βάση του κεφαλιού. Απλά γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας, πλέξτε την πλεξούδα κι έπειτα πιάστε σε κότσο τα υπόλοιπα μαλλιά σας… έτοιμες!

Braided bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like