Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Μαρτίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Μέσα Μαρτίου φτάσαμε, εσείς το καταλάβατε; Να δείτε πού χαμπάρι δε θα πάρουμε όταν θα τσουγκρίζουμε αυγά και θα ευχόμαστε “Χριστός Ανέστη”!

Λοιπόν, στα δικά μας…

Ο καιρός μοιάζει αυτές τις μέρες να απομακρύνεται από το concept του “Μάρτης γδάρτης τη-συνέχεια-τη-γνωρίζετε”, άρα δεν απελπιζόμαστε! Ας δούμε λεπτομερώς τις αυριανές συνθήκες και μετά ραντεβού στη ντουλάπα μας για να εμφανιστούμε με στυλ – όπως πάντα! Μάλιστα αυτή τη βδομάδα λέω να πούμε “απεταξάμην τα σκούρα χρώματα του χειμώνα”!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9°C και 14°C. Παράλληλα θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα από τα χρώματα που αναμένονται να κυριαρχήσουν φέτος την άνοιξη είναι το απαλό παστέλ ροζ (η Panton το ονομάζει Pale Dogwood Pink). Οπότε μία όμορφη επιλογή θα ήταν μία midi πλισέ φούστα (μπορείτε να βρείτε παρόμοια στην ανοιξιάτικη συλλογή της Marks&Spenser )σε αυτήν την απόχρωση σε συνδυασμό με μία σατέν μπλούζα με μανίκια “καμπάνες” που κουμπώνει μέχρι το λαιμό. Τα δύο κομμάτια συνδυάζονται άψογα με ένα ζευγάρι nude γόβες, ενώ τα κοντομάνικα πανωφόρια εξακολουθούν να έχουν την τιμητική τους – ο οίκος Alexander McQueen, μάλιστα, δίνει έτσι άλλη πνοή στο biker jacket. Μία nude tote τσάντα είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά μας είδη, ενώ για λίγη λάμψη αρκούν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλίδι σε rose gold απόχρωση. Κι επειδή τα ωραία μάτια μπαίνουν πίσω από… βιτρίνες, προστατεύουμε τα δικά μας από τον ήλιο με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά με καφέ φακό!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με παρόμοιες συνθήκες θα ξημερώσουμε κι εμείς στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να ξεκινήσει από 6°C και το ανώτεροι οι 15°C. Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν εντάσεως περίπου 3 μποφόρ – ο Βαρδάρης είναι “δικός μας”, πώς να το κάνουμε;

Τι προτείνουμε;

Αν θέλετε να επενδύσετε σ’ ένα λευκό παντελόνι για τη φετινή άνοιξη, τότε μία όμορφη επιλογή είναι τα culottes pants. Το λευκό, άλλωστε, είναι ένας τέλειος καμβάς για να συνδυάσουμε χρώματα της άνοιξης. Μία καλή ιδέα είναι ένα off shoulder πουλόβερ (ή μία μπλούζα) σε απόχρωση denim blue (για την Pantone είναι το Niagara Denim Blue). “Σπάμε” λίγο το συνδυασμό άσπρου με μπλε με ένα ζευγάρι σκούρο πορτοκαλί γόβες (η Pantone το “βαφτίζει” Flame), με το suede υλικό να είναι άκρως ανοιξιάτικο. Μία λευκή κάπα είναι ό,τι πρέπει για πανωφόρι και μία τσάντα satchel στην απόχρωση των παπουτσιών είναι ιδανική για τα προσωπικά μας είδη. Από κοσμήματα ταιριάζουν όμορφα ένα denim blue choker κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με γεωμετρικό σχήμα, ενώ και για εμάς στη Θεσσαλονίκη τα γυαλιά ηλίου κρίνονται απαραίτητα και μία μοντέρνα τάση είναι τα κλασσικά aviator με γαλάζιο φακό.

Για τις γόβες, μάλιστα, μπορείτε να πάρετε μία ιδέα κι από τη φετινή κολεξιόν της GAP, η οποία πιάνει τους φετινούς παλμούς σε ό,τι αφορά τα χρώματα!

Τέλος, για το hairstyle, εφόσον το επιτρέπει και το μήκος των μαλλιών, μία κομψή ιδέα έρχεται από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ο κομμωτής Joseph DiMaggio εμπνεύστηκε και προτείνει αυτήν την χαριτωμένη πλεξούδα!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

 

You may also like