Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ο καιρός μας έχει μουλιάσει. Ψιχάλες, βροχές, καταιγίδες… ακόμη κι όταν βγαίνει ντροπαλά ο ήλιος, αυτή η υγρασία δε λέει να φύγει. Τι να κάνουμε, όμως, τα έχει αυτά ο Νοέμβριος!

Οι υποχρεώσεις μας δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, επομένως είναι ώρα να δούμε πως θα τις φέρουμε εις πέρας… με στυλ! Ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Γι’ αυτήν την εβδομάδα τιμώμενο κομμάτι είναι τα πουλόβερ μας – ήρθε η ώρα τους κι επίσημα!

Για την Αθήνα:

Με ψιλόβροχο θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, με την ένταση να κλιμακώνεται και το απόγευμα να εξελίσσεται σε πιο δυνατή βροχή. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 15°C και 19°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Τα στενά jeans είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τα oversized πουλόβερ, καθώς δημιουργείται μία συμμετρία μεγεθών (με δύο φαρδιά ρούχα μαζί μάλλον σα μπόγος θα φαινόμασταν!). Τα δε πουλόβερ με τη σειρά τους μας ξανασυστήνονται: τα βρίσκουμε με κρόσσια, με κεντήματα, με κλασσική cable πλέξη ή και distressed όπως λανσάρει ο Lorenzo Serafini. Ένα ζευγάρι flat μπότες ως το γόνατο κι ένα parka σε έντονο χρώμα θα ολοκληρώσουν ένα ντύσιμο κατάλληλο για την αυριανή βροχερή μέρα, ενώ επίσης μπορούμε να συνδυάσουμε μία μεγάλη clutch τσάντα ώστε να μην είναι 100% σπορ το ντύσιμο. Ένα ρολόι χειρός με χρώμα αρκεί ως αξεσουάρ/κόσμημα και φυσικά στη θέση σας δε θα έβγαινα από το σπίτι χωρίς ένα… καπελάκι! Άλλωστε μία τραγιάσκα είναι μία κλασσική επιλογή για το χειμώνα!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Βροχές θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 12°C και 16°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί με ένταση που κι εδώ θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα λεπτά πουλόβερ συνδυάζονται άψογα με ένα πουκάμισο από μέσα κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε ένα με δική του γραβάτα ή pussy bow. Φορώντας αυτά τα δύο με ένα στενό παντελόνι με κέντημα κι ένα ζευγάρι μπότες με χρώμα τότε αυτόματα δημιουργούμε ένα καθημερινό look που μπορεί να μας εξυπηρετήσει από το πρωί ως το βράδυ. Κανένα look, φυσικά, δεν είναι ακατάλληλο για το αγαπημένο μας παλτό, ειδικά αν έχει και μία πλέξη όπως το vintage “ψαροκόκαλο” και βέβαια Μία τσάντα tote είναι πάντα μία κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Στολίστε τα αυτάκια σας με λίγη… γεωμετρία με τα σκουλαρίκια σας και θα σας πρότεινα ένα cloche καπελάκι ως… κερασάκι στην τούρτα – ξέρετε, εκείνα που θυμίζουν δεκαετία του ’20, είναι αξιολάτρευτα!

Μια και σήμερα εστιάζουμε στα πουλόβερ… έχετε δει τη νέα συλλογή της Pinko που προτείνει κρόσσια στα κομμάτια της; Αν όχι, τότε αξίζει τον κόπο μία βόλτα για μία λεπτομερή έρευνα…!

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μαλλιά σας, πιάστε χαλαρά τα μαλλιά σας, αλλά διαμορφώστε το δέσιμο έτσι ώστε να το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει με κράμα κότσου και… αλογοουράς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like