Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Θέλω να πιστεύω σε σούπερ διάθεση, καθώς μόλις λίγες μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα! Ο καιρός είναι στο πνεύμα της εποχής κι εμείς θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ντυμένες ζεστά και με στυλ τόσο για τη δουλειά, όσο και για τις βόλτες μας. Ας δούμε, λοιπόν, τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα ρούχα μας!

Για την Αθήνα:

                Νεφώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια όλης της μέρας στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Αν έχετε κανένα παντελόνι με pattern, όπως είναι αυτό εδώ το καρό, τέλεια! Συνδυάστε το με ένα ζιβάγκο στο χρώμα του σχεδίου, ενώ αν το παντελόνι είναι slim, θα ήταν ιδανικό αν το πουλόβερ θύμιζε mini-dress – σε αυτήν την περίπτωση, μην ξεχάσετε τη φαρδιά ζώνη στη μέση! Ολοκληρώστε το outfit με τα αρβυλάκια σας και το αγαπημένο σας παλτό και μην αμελήσετε σκούφο για να κρατήσετε ζεστό το κεφαλάκι σας! Επίσης θα ήταν μία όμορφη προσθήκη ένα κολιέ, αν τυχόν από πάνω φορέσετε μαύρο, όπως εδώ.

Athens 17-12-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

                Συννεφιά αναμένεται και στη Θεσσαλονίκη, η οποία πιθανώς να αραιώσει κατά την πορεία της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί – βόρειοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Οι παντελόνες «ζιπ-κιλότ» επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα και καλό θα ήταν αν ελέγξετε αν έχετε καμία «ξεχασμένη» στη ντουλάπα σας – αν όχι, τότε μπορείτε να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει σε πολύ προσιτές τιμές, σκεφτείτε το σα δώρο Χριστουγέννων προς τον εαυτό σας! Από επάνω φορέστε ένα στενό πουλόβερ, ενώ οι ψηλές σας μπότες θα αναδείξουν αμέσως το outfit. Από εκεί κι ύστερα, ιδανικές έξτρα πινελιές είναι ένα μακρύ κολιέ, ένα φαρδύ βραχιόλι (αν μπορείτε να το φορέσετε και πάνω από το μανίκι, κάντε το άφοβα!) κι ένα καπελάκι τύπου τραγιάσκας.

Thessaloniki 17-12-2015

Όσο για το hairstyle σας; Τι θα λέγατε για μία αλογοούρα στο πλάι;

Side ponytail

                Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like