Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Μαρτίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Λογικά κοιτάτε τον ουρανό και σκέφτεστε «πού είναι η άνοιξη; Οέο;» – όπως κι εγώ, άλλωστε! Είπαμε, «Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάφτης» είναι αυτός ο μήνας, αλλά ας κάνουμε υπομονή, καθώς είμαστε ήδη στα μισά του. Χαμπάρι δε θα πάρουμε πότε θα φύγει κι ο άλλος μισός! Ας μην πτοούμαστε, λοιπόν, κι ας δούμε λεπτομερώς τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα ρούχα  μας γι’ αύριο!

Για την Αθήνα:

Με τοπικές νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην πρωτεύουσα, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 7 έως 12 βαθμούς περίπου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φορέστε ένα bootcut τζιν με μία μπλούζα με τύπωμα, όπως αυτή η ριγέ που σας βρήκα εδώ. Συνδυάστε τα με ένα ζευγάρι μποτάκια με ψηλό τακούνι, ένα ημίπαλτο και μία τσάντα ώμου. Από αξεσουάρ προτιμήστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρίκους κι ένα ρολόι με μπρασελέ. Αν η μπλούζα έχει ανοιχτό λαιμό, μπορείτε να προσθέσετε κι ένα λεπτό φουλάρι.

Athens 17-3-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Νεφώσεις θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα αγαπημένα σας skinny jeans με ένα καρό πουκάμισο κι ένα φανελάκι να φαίνεται από μέσα είναι ένα ιδανικό street look για όλες τις ώρες. Συνδυάστε το με ψηλές μπότες ή μποτάκια (όπως εδώ) κι ένα παλτό με δετή ζώνη. Μία tote bag για τα προσωπικά σας είδη είναι ό,τι πρέπει, ενώ από κοσμήματα επιλέξτε ένα σετ βραχιολιών με δέρμα κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

Thessaloniki 17-3-2016

Τέλος, για τα μαλλιά σας αφήστε τα ελεύθερα και είτε τα ισιώσετε είτε κάνετε ανάλαφρους κυματισμούς, προτιμήστε να μαζέψετε πίσω τη φράντζα ή το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας.

Bangs pulled back

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like