Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του The K-Magazine! Βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη κι ο καιρός μας κάνει ακόμα το χατίρι να χαρούμε λιακάδες. Ας δούμε τι συνθήκες προβλέπονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γι’ αύριο ώστε να αποφασίσουμε και το στυλ της ημέρας! Για κάποιο λόγο με εμπνέει πολύ ένα formal look και να «παίξετε» με μία χρωματική παλέτα που περιέχει άσπρο, μαύρο (ή γκρι) και κόκκινο!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου περίπου. Παράλληλα θα πνέουν βοριαδάκια εντάσεως κάπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα slim παντελόνι κοστουμιού και συνδυάστε το με ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο. Για παπούτσια θα μου άρεσε ένα ζευγάρι peep toes σε ασπρόμαυρο μοτίβο κι ανά χείρας μία κόκκινη – στο χρώμα του κρασιού θα ήταν ιδανικό – clutch bag. Στο λαιμό φορέστε ένα statement κολιέ για να δώσετε τύπο στο outfit κι ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια – όχι ιδιαίτερα μακριά. Αν σήμερα κανονίσατε και για μανικιούρ μπορείτε να παίξετε με μία απαλή απόχρωση μωβ, όπως το «Don’t Sweater It» που σας παρουσιάζω παρακάτω από τη σειρά βερνικιών της Essie.

Athens 17-9-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιο με της Αθήνας προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου – είμαστε και πιο βόρεια, άρα ένα «κλικ» πιο δροσερά. Οι άνεμοι που θα πνέουν τις πρωινές ώρες θα είναι ανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ και στη διάρκεια της ημέρας θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Εάν δε θέλετε να είναι στενό το παντελόνι, τότε μπορείτε να προτιμήσετε μία παντελόνα – πάλι κοστουμιού – και να τη φορέσετε με ένα polka dot top. Βάλτε χρώμα στα πόδια σας με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες και για τα προσωπικά σας αντικείμενα αρκεί μία ουδέτερου χρώματος tote bag, με τη δυνατότητα να έχει και ιμάντα για να την κρατήσετε στον ώμο σας. Στολίστε τα αυτάκια σας με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι αν τυχόν φοβάστε μήπως βγάλει ψύχρα το βραδάκι – εφόσον επιλέξετε το look για βραδινή εμφάνιση – μπορείτε να έχετε μαζί ένα σακάκι με μανίκι 3/4 ή ένα κοντό σακάκι που να φτάνει λίγο πάνω από τη μέση.

Thessaloniki 17-9-2015

Όσο για hair styling θα μου άρεσε μία «ατημέλητη» αλογοουρά, αν το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας.

Messy ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

 

You may also like