Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Αυγούστου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Στα μέσα του Αυγούστου είμαστε και φυσικά αγνοούμε επιδεικτικά τις ευχές για… «καλό χειμώνα» που ακολουθούν το Δεκαπενταύγουστο. Αλήθεια… δεν είναι πολύ εκνευριστική ατάκα; Λες και κόβουμε μαχαίρι τις θαλασσινές αποδράσεις και τη χαλάρωση στην παραλία από τις 16 του μήνα κι ύστερα! Τέλος πάντων…!

Μετά από μία σύντομη «ταραχή» του καιρού με κρύο αέρα και βροχές, οι ζεστές θερμοκρασίες επανέρχονται δυναμικά. Οπότε ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν ακριβώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ας δούμε μετά τι μπορούμε να διαλέξουμε από τη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να ξεκινά περίπου από 27°C και να σημειώνεται ως υψηλότερη θερμοκρασία οι 34°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς – περίπου 1-2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία φούστα με μήκος μέχρι το γόνατο και (ει δυνατόν) με floral τύπωμα. Συνδυάστε τη μ’ ένα crop top με ώμους τύπου cold shoulder σε χρώμα που να ταιριάζει με το pattern της φούστας και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μία crossbody τσαντούλα για τα προσωπικά σας είδη θα δώσει μία girlie νότα στο look.  Ολοκληρώστε δίνοντας λάμψη στο look μ’ ένα κομψό choker, ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα σετ βραχιολιών.

Athens 18-8-2016 (1)

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη, με μερικές αραιές νεφώσεις μόνο που αναμένονται να εμφανιστούν μέσα στη μέρα κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί και στη συμπρωτεύουσα σε υψηλά επίπεδα (περίπου 23°C-34°C), ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως μόλις 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα ψηλόμεσο σορτσάκι σε έντονο χρώμα (τολμήστε φέτος και παίξτε με το κίτρινο, επαναλαμβάνω!) σε συνδυασμό με ένα off shoulder crop top είναι η ιδανική λύση για ένα street chic look. Φορέστε τα με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και συνδυάστε τα κομμάτια με μία bucket bag – ιδανικά θα ήταν αν έχει και κάποια από τις φετινές κυρίαρχες τάσεις, όπως αλυσίδα για να την κρεμάσετε ή κρόσσια διακόσμησης. Ολοκληρώστε μ’ ένα μακρύ κολιέ και σκουλαρίκια με γεωμετρικό pattern, ενώ μπορείτε να βάλετε λίγο ακόμη χρώμα στο look μ’ ένα λουλουδάτο headband.

Thessaloniki 18-8-2016 (1)

Τέλος για το hairstyling σας, λατρεμένη η φετινή τάση του half bun, την οποία είχε ήδη λανσάρει από το Φεβρουάριο κιόλας η Alicia Vikander στη φετινή απονομή των βραβείων Oscar!

Half bun (1)

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like