Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 18 Ιουνίου

what to wear today bannerΚαλημέρα σε όλους τους κορίτσαρους του The K-Magazine! Ελπίζω να σας βρίσκω σε mood κατάλληλο για την εποχή… άκρως καλοκαιρινό και – στα όρια του εφικτού – ξένοιαστο! Το «αιώνιο» γυναικείο ερώτημα, φυσικά, παραμένει ακόμη και τώρα που δε βάζουμε επάνω μας δεκαπέντε στρώματα υφάσματος… τι φοράμε; Οέο; Κι επειδή ο καιρός θα μας αλλάξει λίγο τα δεδομένα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά και σήμερα, ας δούμε τι μπορούμε να επιλέξουμε.

Για την Αθήνα:

Ενώ η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο κι η θερμοκρασία θα αγγίξει περίπου τους 24 βαθμούς Κελσίου, προς το μεσημέρι το σκηνικό αλλάζει και αναμένεται βροχή, η οποία προς το βράδυ θα εξελιχθεί σε καταιγίδα. Το ανώτατο της θερμοκρασίας θα φτάσει περίπου στους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέσα στην μέρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία βερμούδα με τσάκιση κι ένα Polo Tee για να δημιουργήσετε ένα casual yet chic look και συμπληρώστε το με peep toes (αν μάλιστα θέλετε να πειραματιστείτε με το «ερπετό» που είναι και φετινό trend, ακόμα καλύτερα). Κρατήστε για τα προσωπικά σας είδη μία μεγάλη τσάντα με χερούλι κι ολοκληρώστε με ένα hair band για τα μαλλιά, ειδικά αν είναι μακριά και θέλετε να τα κοντρολάρετε.

Athens 18-6-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

                Το καιρικό «άνω κάτω» θα ξεκινήσει από τα βόρεια τμήματα της χώρας, επομένως, από το πρωί θα σημειωθούν βροχές στη συμπρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 20 κι 23 βαθμών Κελσίου, ενώ είναι πολλή πιθανή η καταιγίδα κι οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επειδή σε εμάς θα κάνει λίγη δροσιά παραπάνω, καλό θα είναι να φορέσουμε κάτι πιο μακρύ. Τα boyfriend jeans μπορεί να μοιάζουν «άγαρμπα» όταν τα βλέπουμε μόνα τους, αλλά μπορούν να μεταμορφωθούν σε απίστευτα στυλάτο κομμάτι. Πώς; Συνδυάστε το με ένα σχετικά φαρδύ top και φορέστε από πάνω ένα κοντό σακάκι και μπαλαρίνες – θα ήθελα πολύ να σας προτείνω γόβες, αλλά με τις βροχές μάλλον δε θα είναι πολύ βολικές! Έχετε στα χέρια σας μία clutch bag κι ολοκληρώστε το outfit με ένα statement κολιέ.

Thessaloniki 18-6-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών; www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like