Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Απριλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Κοντεύουμε, όπως αντιλαμβάνεστε, να “φάμε” και τον Απρίλιο και παρ’ όλα αυτά, πλησιάζοντας στο Μάιο, ο καιρός αποφάσισε να μας κάνει νάζια. Οι υποχρεώσεις μας, όμως, δεν τελειώνουν και φυσικά ο καιρός δεν είναι τέτοιος που θα μας κάνει να ταμπουρωθούμε στο σπίτι! Και καθώς Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα κι η Θεσσαλονίκη, σκεφτήκαμε πως είναι άδικο για τις φίλες εκτός των δύο μεγαλουπόλεων να μην επωφελούνται από τη στήλη μας. Οπότε, ας δούμε τι καιρός αναμένεται αύριο στην επικράτεια της χώρας και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρικές συνθήκες περιμένουμε αύριο;

Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν στη χώρα οι οποίες κατά τόπους, όπως στη Λάρισα και στο Ηράκλειο, αναμένονται πιο πυκνές στη διάρκεια της ημέρας. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14°C έως 24°C με τους ανέμους να έχουν ως επί τω πλείστω βόρεια διεύθυνση και με ένταση έως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η άνοιξη θέλει χρώμα, ακόμη κι όταν έχει συννεφιά! Ειδικά όταν το χρώμα δημιουργείται από prints που παραπέμπουν σε άνοιξη, όπως το floral. Ένα φόρεμα μήκους το πολύ ως το γόνατο με ένα ανάλογο print είναι μία επιλογή που φωνάζει “άνοιξη” και μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με ένα biker ή ένα bomber jacket – κι αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο κομμάτι, τολμήστε κι εδώ τα prints και τα κεντήματα. Τα αγαπημένα μας ankle boots αποδεικνύονται σωτήρια με αυτές τις μεταπτώσεις του καιρού κι επιπλέον κάνουν αρκετά rock chic το look. Τέλος, για τα προσωπικά σας είδη, η καλύτερη επιλογή είναι μία τσάντα ώμου – και μη φοβάστε την αλυσίδα, κυριαρχεί και φέτος στις τσάντες!

 

Καθώς το φόρεμα και (πιθανώς) το jacket θα έχουν ήδη ένα print ή/και ένα κέντημα που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν, η απλότητα στα κοσμήματα είναι… κομψότατη. Και το ηλεκτρονικό κατάστημα My Milky Way είναι έτοιμο να καλύψει κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει όποιον τύπο στυλ κι αν υποστηρίζετε!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, μία χαμηλά πιασμένη αλογοουρά που θα δεθεί με μία κορδέλα από chiffon ύφασμα θα τονίσει ακόμη περισσότερο την επιθυμητή ανοιξιάτικη ανεμελιά!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like