Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, φίλες του The K-Magazine! Όπως βλέπετε επιστρέψαμε δυναμικά και μαζί επανέρχεται κι η αγαπημένη μας fashion συνήθεια. Δηλαδή… να δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να εξερευνήσουμε τη ντουλάπα μας για το ιδανικό look!

Για την Αθήνα:

Αν και θα ξεκινήσει με ασθενή βροχόπτωση η μέρα στην πρωτεύουσα, στη συνέχεια θα δείτε ήλιο κι η θερμοκρασία θα ανέβει στους 13°C. Ταυτόχρονα προβλέπονται βοριαδάκια εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Υιοθετήστε την τάση του shirt dress και μάλιστα του καρό flannel shirt dress. Συνδυάστε το με ένα slim παντελόνι τζιν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτίνια. Η τάση του velvet bomber jacket θα αναδείξει το look σας, ενώ μία τσάντα χειρός σε ουδέτερο χρώμα θα δώσει έμφαση στον urban chic χαρακτήρα του. Ένα φαρδύ δαχτυλίδι κι ένα σετ δερμάτινων βραχιολιών bangles είναι μία όμορφη προσθήκη. Αν σήμερα κανονίσατε και ραντεβού για το μανικιούρ σας ένα βαθύ κόκκινο – μπορντό είναι ό,τι πρέπει!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Βροχερό αναμένεται το κλίμα στη Θεσσαλονίκη με το ανώτατο όριο της θερμοκρασίας να είναι στους 4°C. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι εντάσεως 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Καθώς θα έχουμε πιο χαμηλές θερμοκρασίες σε σύγκριση με την Αθήνα, το look μας καλό είναι να είναι ζεστό! Ένα χακί παντελόνι με ένα πουλόβερ cable knit σε ουδέτερο χρώμα, όπως το ιβουάρ είναι ό,τι πρέπει. Συνδυάστε τα κομμάτια μ’ ένα ζευγάρι αρβυλάκια (στην αγορά μπορείτε να βρείτε με γούνινη επένδυση τόσο για ζεστασιά όσο και για fashionable effect!) κι ένα πανωφόρι parka σε γήινο τόνο. Οι bucket τσάντες επιμένουν να μας εντυπωσιάζουν κι αυτό το χειμώνα, ενώ ένα σκουφάκι είναι ό,τι πρέπει για να προστατεύσετε το κεφάλι σας! Αν κι εσείς έχετε ραντεβού για μανικιούρ επιλέξτε μία καφέ – κόκκινη απόχρωση!

Τέλος, για το στυλ των μαλλιών σας οι ανέμελοι κυματισμοί θεωρούνται πια classic chic! Και μπορείτε να τους κάνετε ακόμη κι αν το μήκος των μαλλιών σας φτάνει πάνω από τον ώμο!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look Κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι του Freemeteo.

You may also like