Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Μαΐου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να σας βρίσκω σε καλή διάθεση, ταιριαστή με την εποχή! Ναι, ξέρω, ο καιρός δεν είναι 100% μαγιάτικος, αλλά όπως και να έχει η άνοιξη είναι εδώ! Κι επειδή όλες μας όλο και κάπου έχουμε να βρεθούμε αύριο (είτε δουλειά είτε έξοδος), ας δούμε τι καιρό θα κάνει ακριβώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα ρουχαλάκια μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στην Αθήνα με νεφώσεις μόνο κατά τις πρωινές ώρες – περίπου στις 6 πμ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 16 και 25 βαθμών Κελσίου κι οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί – νότιοι μεταβλητοί εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Φορέστε ένα λευκό παντελόνι (jeans ή υφασμάτινο δική σας επιλογή!) με ένα τοπ με ruffles – μου αρέσει κι όταν συνδυάζονται με πουκάμισο, όπως εδώ! Φορέστε τα με ένα σακάκι με χρώμα κι ένα ζευγάρι lace up μπαλαρίνες – το suede είναι όμορφο και για την άνοιξη, οπότε μη βιαστείτε να μαζέψετε τα παπούτσια αυτά! Ολοκληρώστε με ένα statement δαχτυλίδι και μία μικρή crossbody τσάντα με κρόσσια. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε γυαλιά ηλίου, προτιμήστε ένα ζευγάρι cat eye σε nude απόχρωση, συνδυάζοντας δύο trends στα γυαλιά… σ’ ένα ζευγάρι!

Athens 19-5-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αντίθετα, νεφώσεις αναμένονται στη συμπρωτεύουσα με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει κατά τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 23 βαθμών Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες, για εσάς μ’ εμπνέει ένα look που εκπέμπει το δικό μας… «χαλλλλαρά»! Φορέστε μία μακριά φούστα με ρίγα, ένα τοπ – αν προσθέσατε στη ντουλάπα σας το φετινό cold shoulder trend στις μπλούζες ακόμα καλύτερα! – κι ένα διαχρονικό denim jacket. Συνδυάστε το look με τα αγαπημένα σας sneakers – εδώ προτίμησα τα κόκκινα All Star για να βάλουμε χρώμα στο outfit – κι ένα statement κολιέ που θα ταιριάξει αρμονικά αν η μπλούζα σας έχει λαιμόκοψη, όπως εδώ. Μία bucket bag για τα προσωπικά σας είδη είναι ιδανική για το look, ενώ θα μου άρεσε σαν extra ένα ζευγάρι γυαλιά aviator με χρώμα στους φακούς – οι χρωματιστοί φακοί είναι άλλο ένα sunglass trend!

Thessaloniki 19-5-2016

Τέλος, εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας, δοκιμάστε αυτήν την πραγματικά πανεύκολη πλεξούδα, αφού πρώτα ισιώσετε τα μαλλιά σας. Τα χωρίζετε μόνο σε δύο μέρη κι απλά τα πλέκετε μεταξύ τους!

Easy braid

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like