Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Το μισό Νοέμβρη σχεδόν τον «φάγαμε» κι ο καιρός ακόμη είναι ευχάριστος και κατά βάση ηλιόλουστος. Ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι έπειτα επιλέγουμε τι θα φορέσουμε, τι λέτε;

Για την Αθήνα:

Με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, ενώ προς το μεσημέρι μόνο θα εμφανιστεί μία αραιή συννεφιά, με  θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα το πρωί θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ, ενώ αργότερα θα επικρατήσει άπνοια.

Τι προτείνουμε;

                Ακριβώς επειδή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, δε βρίσκω το λόγο να μην παίξετε με το χρώμα! Επιλέξτε ένα παντελόνι σε γήινη απόχρωση, όπως καμηλό, και συνδυάστε το μ’ ένα λεπτό πουλοβεράκι σε έντονο χρώμα, όπως μία απόχρωση του μπλε. Αν το «κόψιμο» του λαιμού της μπλούζας το επιτρέπει, φορέστε στο λαιμό ένα φουλάρι σε γήινη απόχρωση και φορέστε τα ίσια ankle boots σας. Ολοκληρώστε το outfit με το αγαπημένο σας jacket ή μαντό που ταιριάζει στις αποχρώσεις που επιλέξατε. Τέλος παίξτε και με συνδυασμούς κοσμημάτων, κάνοντας ένα mix ‘n’ match υλικών και σχεδίων!

Athens 19-11-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα παρατηρηθούν και στη Θεσσαλονίκη. Λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 8 και 19 βαθμών Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι που θα πνέουν τις πρωινές ώρες θα είναι ανατολικοί εντάσεως περίπου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς 1 περίπου μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Το κολάν σας κι ένα απλό T-Shirt μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν η βάση για ένα πολύ κομψό outfit. Αρκεί να φορέσετε από πάνω μία μακριά ζακέτα (όταν λέμε μακριά να εννοούμε να καλύπτει τους γλουτούς) και κατά προτίμηση με κάποιο σχέδιο στο γιακά. Φορέστε στη μέση μία φαρδιά ζώνη, στο λαιμό ένα τριγωνικό φουλάρι και τις μπότες ιππασίας σας. Ολοκληρώστε με το μακρύ παλτό σας και έναν συνδυασμό κοσμημάτων με ιδιαίτερα στοιχεία.

Thessaloniki 19-11-2015

Για τα μαλλιά σας θα ταίριαζε με τα στυλ ένας όμορφος κότσος…

Easy bun

…και μάλιστα ανακάλυψα αυτό το site που δίνει διάφορες ιδέες και μαζί οδηγίες για το πώς θα τους καταφέρετε!

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like