Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να είστε με καλή διάθεση παρά κάτι συννεφιές που εμφανίζονται στον ουρανό. Τι να κάνουμε, όμως; Ο Οκτώβρης τα έχει αυτά! Αλλά σκεφτείτε πως θα μπορούσε να μας έχει…  μουλιάσει με βροχές…

Οι υποχρεώσεις μας δε… “σκαμπάζουν” από βροχές, ήλιο, σύννεφα κι όλα αυτά. Οπότε ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι έπειτα… ραντεβού στη ντουλάπα μας για να δημιουργήσουμε γι’ ακόμη μία φορά εμφανίσεις πρακτικές και κυρίως με άποψη και στυλ!

Για την Αθήνα:

Αν και θα ξεκινήσει με αυξημένες νεφώσεις η μέρα αύριο, στη συνέχεια να περιμένετε λιακάδα από τις μεσημεριανές ώρες κι ύστερα, εν Αθήναις φίλες. Οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ που θα πνέουν τις πρωινές ώρες θα μεταβληθούν σε νότιους ιδίας εντάσεως, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20°C και 26°C.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια – καμπάνες επέστρεψαν και σκοπεύουν αυτό το comeback τους είναι δυναμικό φέτος! Οπότε αν κατά τη διάρκεια της αποσυμφόρησης της ντουλάπας σας αποφασίσατε να δώσετε χάρη στο δικό σας παντελόνι… εύγε! Ιδιαίτερο ρόλο θα παίξουν, μάλιστα οι cropped καμπάνες. Ένα τέτοιο παντελόνι, λοιπόν, σε συνδυασμό με μία μπλούζα με bell sleeves (καμπάνες παντού!) θα δώσουν στην εμφάνισή σας μία ιδέα από ‘70s nostalgia. Αν θέλετε να έχετε μαζί σας ένα πανωφόρι, θα προτιμούσα μία κάπα ώστε να μην κρυφτούν τα μανίκια της μπλούζας. Με ένα ζευγάρι μοκασίνια το look θα γίνει κάπως πιο formal και συνάμα θα είναι πρακτικό, ενώ μία τσάντα ώμου σε μία φθινοπωρινή απόχρωση, όπως το κεραμιδί, είναι μία κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Φορέστε ένα ζευγάρι ear crawlers στα αυτάκια σας, ένα φαρδύ ρολόι και παίξτε με ζεστά χρώματα σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας.

Αν, τώρα, έχετε στα σχέδια σας να πάτε για ψώνια και θέλετε να επενδύσετε σε ένα παντελόνι cropped καμπάνα, τότε στη νέα συλλογή της Zara θα βρείτε σίγουρα εκείνο που σας ταιριάζει!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα αραιώσουν μεν κατά το μεσημέρι, αλλά θα πυκνώσουν πάλι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κι εδώ ασθενείς (έως 2 μποφόρ) με βόρεια διεύθυνση και θα μετατραπούν σε νοτιάδες ιδίας εντάσεως από το μεσημέρι κι έπειτα, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 19°C και 25°C.

Τι προτείνουμε;

Tα boyfriend jeans μας ξανασυστήνονται φέτος λίγο πιο… θηλυκά. Δεν είναι πλέον τόσο φαρδιά, δείχνοντας κάπως πιο girlie πάνω στο σώμα μας. Συνδυάστε το δικό σας boyfriend τζιν με ένα πουκάμισο με κέντημα, ένα ζευγάρι oxfords (η Tod’s εμπνέεται κι από τις αρχές του 20ου αιώνα παίζοντας με το black ‘n’ white) κι ένα backpack για ένα street style look. Για πανωφόρι προτιμήστε ένα σακάκι σε χαλαρή γραμμή, ενώ θα ήταν ιδανικό αν μπορούσατε να γυρίσετε και τα μανίκια του προς τα πάνω. Ένα ζευγάρι κρίκοι στα αυτιά κι ένα wrap βραχιόλι είναι τα κατάλληλα κοσμήματα για το look, ενώ σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ νιώστε ελεύθερα να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις του γκρι – όχι, δεν επηρεάζομαι από τις ταινίες, κρατάω σθεναρή αντίσταση ακόμα!

Για πουκάμισα με κεντήματα μία καλή επίσκεψη για έμπνευση είναι τα καταστήματα Springfield, επομένως κάντε μία επίσκεψη!

Τέλος, σε ό,τι αφορά το styling των μαλλιών σας, θα μου άρεσε η messy αλογοουρά με μερικές τούφες να μένουν ατίθασες στο πρόσωπο! Τα παραπάνω looks έχουν μία αύρα cool girl, οπότε νομίζω πως αυτή η αλογοουρά θα τα συμπληρώσει άψογα!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like