Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 2 Αυγούστου

Τι περίεργο κι αυτό… λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσουμε τον Ιούλη, αυτός απέκτησε διχασμένη προσωπικότητα! Σοκαρισμένοι από όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά η ζωή συνεχίζεται !

Θέλω πάρα πολύ να πω “καλό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ μήνα”, αλλά πολύ φοβάμαι πως ο καιρός θα με βγάλει ψεύτρα. Και μισώ τα ψέματα! Αν κι ελπίζω να βγούνε ψεύτες οι μετεωρολόγοι, η σημερινή μου πρόταση ακολουθεί τις οδηγίες τους.

Καιρικά,  ο Αύγουστος δεν συγκρίνεται με τον Ιούλιο, ας μην είμαι κι άδικη! Φυσικά, η αστάθεια του καιρού το καλοκαίρι δίνει (έστω και λίγες) ελπίδες για… ασταθείς μετεωρολογικές προβλέψεις – εγώ τουλάχιστον ενίοτε ευελπιστώ να βγουν ψεύτικες! Καλού κακού, όμως, ας είμαστε έτοιμες!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Νεφώσεις θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες κι Εύβοια βροχές που θα εξελιχθούν σε κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22°C και 33°C κι οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ. Τα καλά νέα είναι πως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ κι έπειτα.

Τι προτείνουμε;

Βεβαίως πάντα ποντάρω στην (έστω μικρή) πιθανότητα οι μετεωρολογικές προβλέψεις να διαψεύδονται, παρ’ όλα αυτά ας πάμε σε μία safe yet summery εκδοχή της αυριανής μας εμφάνισης. Πώς;

Το ότι αυτές τις μέρες μπορεί να βρέξει ανά πάσα στιγμή δεν πρέπει να μας κάνει να… βγάλουμε ξανά τα χειμερινά ρούχα ούτε και να γυρίσουμε σε σκούρα για την εποχή χρώματα. Με λίγα λόγια κανείς δε μας απαγορεύει να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας cropped παντελόνι μ’ ένα κομψό καφτάνι. Και μάλιστα μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό φαινομενικά street formal look με ένα ζευγάρι sneakers (ιδανικά με χαμηλή σόλα), τα οποία θα κρατήσουν και τα πόδια μας στεγνά σε περίπτωση που μας πιάσει η βροχή. Γεμίζουμε κι ένα κομψό backpack με τα απολύτως απαραίτητα (οπότε καλό είναι να προτιμήσουμε εδώ ένα “μαζεμένο” μέγεθος) κι είμαστε σχεδόν έτοιμες!

Εεεεεεπ! ΣΧΕΔΟΝ έτοιμες είπα! Το look μας θέλει και τη λάμψη του! Και μπορεί να διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, όμως θα σας συμβούλευα να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή στη νέα κολεξιόν της Swarovski για το φθινόπωρο και τα χειμώνα! Plus… those pets bracelets!!! *so cute*

Swarovski jewelry

Τέλος, για τα μαλλιά σας, θα μου άρεσε να τα πιάνατε σε έναν κότσο, στον οποίο έχετε πρώτα “μπλέξει” ένα λεπτό μαντίλι – για ακόμη πιο καλοκαιρινή διάθεση!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo .

Υπομονή κορίτσια… και αυτά τα μπουρίνια θα περάσουν! Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ!

You may also like