Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 2 Μαρτίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Καλό μήνα να έχουμε και με λιακάδες – ελπίζω αυτό το ρητό “Μάρτης γδάρτης και παλουκοκάφτης” να μας προσπεράσει όσο γίνεται πιο light! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και να ξεκινήσατε ανανεωμένες την εβδομάδα σας! Ας δούμε λοιπόν πως ξεκινά ο καιρός του Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επόμενη στάση… η ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 10°C και 16°C. Μικρό “μειονέκτημα” των συνθηκών οι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 περίπου μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ποιος είπε πως το σατέν ύφασμα είναι μόνο για βραδινές εμφανίσεις; Ξεχάστε όσα ξέρετε και φορέστε άφοβα ένα μακρύ παντελόνι σατέν (το pyjama trend ακόμα καλά κρατεί… και καλά κάνει!). Συνδυάστε το με μία μπλούζα είτε off shoulder είτε με κομμένους ώμους όπως προτείνει η Monse! Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε έντονο χρώμα όπως αυτές οι ombre της Prada  θα βάλουν κατ’ ευθείαν το look σας σε ανοιξιάτικη διάθεση και για πανωφόρι μία κομψή κάπα είναι ό,τι πρέπει. Μία μεγάλη τσάντα clutch για τα προσωπικά σας είδη θα δώσει παραπάνω chic αύρα στο στυλ ενώ ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε απαλό ροζ τόνο είναι ιδανικά για λίγη λάμψη. Αν θέλετε να φορέσετε ένα αξεσουάρ στα μαλλιά σας μπορείτε να επιλέξετε μία στέκα μαλλιών σε χρώμα που θα ταιριάζει με το συνδυασμό των ρούχων σας.

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν και με νεφώσεις στην αρχή της μέρας, λιακάδα θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 7°C και 14°C ενώ και εδώ θα έχουμε βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Μπορεί το cigarette παντελόνι μας να γίνει η βάση για ένα sport chic look; Μα φυσικά! Και γενικά τα tapered παντελόνια ενδείκνυνται για αυτό το στυλ! Συνδυάστε το δικό σας με ένα πουκάμισο με κάποιο pattern, όπως ρίγες, και φορέστε από επάνω ένα κλασσικό γιλέκο. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με μεταλλιζέ διακόσμηση όπως προτείνει κι η Adidas με τα Stan Smith της (κλασσική αξία αθλητικού παπουτσιού!) είναι που θα μεταλλάξει τελείως ένα ομολογουμένως τυπικό στυλ. Ένα σατέν bomber jacket σε απαλή απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για να ενισχύσει το στυλ, όπως και μία μεσαίου μεγέθους τσάντα ώμου με αλυσίδα – ιδανικά αν αυτή είναι και σε έντονο χρώμα. Ένα ζευγάρι ear crawlers στα αυτιά, ένα διακριτικό δαχτυλίδι και ένα μακρύ κολιέ με χρωματιστά φουντάκια θα δώσουν τύπο στο look… έτοιμες!

Για το hairstyling σας θα μου άρεσαν οι λίγο πιο σφιχτές μπούκλες – όχι α λα Shirley Temple, βέβαια, αλλά ίσα ίσα για να δώσουν μία ακόμα πιο θηλυκή νότα στα στυλ μας.

Όσο για την προστασία των ματιών σας από τον ήλιο; Αν αναζητάτε τις νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου, τότε μπορείτε να εμπνευστείτε από το Safilo Group και τη νέα του κολεξιόν που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον Ellie Saab και την OXYDO!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like