Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Καλό μήνα να έχουμε και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα! Οι μέρες πλέουν μικραίνουν, το ίδιο κι oι θερμοκρασίες. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αμελήσουμε και τις εμφανίσεις μας – γυναίκες είμαστε!  Καθώς, λοιπόν, αυτή η βδομάδα προβλέπεται κάπως επιεικής, χωρίς βροχές και τα συμπαρομαρτούντα, σκέφτηκα πως αύριο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φούστα ως βάση για τα looks μας. Ας δούμε πρώτα τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστη αλλά ψυχρή προβλέπεται η αυριανή μέρα στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14°C και 18°C. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία midi φούστα με μία στάμπα, όπως προτείνει κι η Prada στη χειμερινή της συλλογή, μπορεί να φαίνεται κάπως εκκεντρικό αλλά ξεφεύγει από τα συνηθισμένα… και μας αρέσει αυτό! Συνδυάστε τη με ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα σε απλή γραμμή, ένα ζευγάρι ankle boots και θα δείτε αμέσως πώς το σύνολο θα γίνει κομψό και ξεχωριστό παράλληλα! Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε με αυτά τα κομμάτια ένα casual τζάκετ – η μίξη υφασμάτων το χειμώνα κάθε άλλο παρά απαγορευτική είναι, ενώ μία τσάντα ώμου για τα προσωπικά σας είδη διατηρούν τον πρακτικό και θηλυκό χαρακτήρα του look. Από κοσμήματα αρκεί ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα statement δαχτυλίδι. Παίξτε με γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ για να κάνετε την “έκπληξη” με το μανικιούρ σας, ενώ μπορείτε να προσθέσετε στα μαλλιά σας κι ένα λεπτό head band.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με λιακάδα και με τη θερμοκρασία να αναμένεται μεταξύ 10°C και 15°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί ασθενούς εντάσεως – περίπου στα 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η πλισέ φούστα σκοπεύει φέτος να δώσει άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας. Προτιμήστε τη δική σας σε μήκος κάτω από το γόνατο και συνδυάστε τη με ένα λεπτό πουλόβερ με κεντήματα (η Tory Burch τα προτείνει στους ώμους) κι ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο (δεν είναι υπέροχες αυτές οι μπότες της Isabel Marant με τα γωνιώδη τακούνια; Love, ρέι!) κι ένα μάλλινο μεσάτο τζάκετ με γούνινες λεπτομέρειες είναι το κατάλληλο πανωφόρι. Μία μεσαίου μεγέθους bucket τσάντα χειρός είναι μία διαφορετική επιλογή που κάνει (σικάτη) αίσθηση σε ό,τι αφορά τον τομέα “τσάντα”. Αν το πουλόβερ σας έχει λαιμό ζιβάγκο κι εφόσον το “επιτρέπει”, στολίστε το με ένα μακρύ κολιέ, ενώ ένα δαχτυλίδι με κάποια πέτρα ή charm σε έντονο χρώμα θα ολοκληρώσει ιδανικά το look. Βάλτε λίγη ζεστασιά στο μακιγιάζ σας παίζοντας με τα nudes και τις αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ η κορδέλα στα μαλλιά είναι ένα αξεσουάρ που φέτος θα παίξει ξεχωριστό ρόλο στο styling των μαλλιών μας. Tip: μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη κι αν δε σκοπεύετε να πιάσετε όλα σας τα μαλλιά σε αλογοουρά, όπως προτείνουν φέτος οι κομμωτές.

Αν σε ό,τι αφορά τα μπλουζάκια σας αναζητάτε μία ανανέωση σε basic κομμάτια, η Intimissimi σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών από bodysuits και μακρυμάνικες μπλούζες με λαιμόκοψη μέχρι camisoles!

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τα μάτια μας είναι πολύτιμα. Άρα δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου, κυρίες μου! Και μάλιστα μπορούμε να βάλουμε μία νότα masculine, μια που η νέα σειρά ανδρικών γυαλιών ηλίου της Fendi κάθε άλλο παρά δεσμευτική φαίνεται!

 

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, δοκιμάστε να μεταφέρετε τη χωρίστρα σας στο πλάι, ανεξάρτητα αν σκοπεύετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε ανάλαφρους κυματισμούς. Θα δώσει μία ανέμελη αύρα στην εμφάνισή σας, θα με θυμηθείτε!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like