Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να σας βρίσκω σε καλή διάθεση και να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για τα Χριστούγεννα, ακόμη κι αν οι θερμοκρασίες μας κάνουν να.. ριγούμε!

Μπορεί να μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες από τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά όλο και κάτι θα μας έχει μείνει που πρέπει να το διεκπεραιώσουμε, Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Για αυτήν την εβδομάδα δίνουμε έμφαση στο item που για όλους τους άντρες είναι ένα… άλυτο μυστήριο: τη γυναικεία τσάντα!

Για την Αθήνα:

Χειμωνιάτικος προβλέπεται ο αυριανός καιρός για την Αθήνα, με αυξημένες νεφώσεις καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας και με θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται μεταξύ 7°C και 10°C. Το κλίμα αυτό θα ολοκληρώσουν η υγρασία που θα κυμανθεί μεταξύ του 62% και του 74% και οι βοριάδες εντάσεως περίπου στα 4 έως έξι μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα tapered παντελόνια είναι κομψά και κάθε άλλο παρά δεσμευτικά. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ με λίγες μόλις πινελιές. Φορέστε το δικό σας με ένα ριγέ πουκάμισο, ένα πουλόβερ (πρέπει να είμαστε και ζεστά ντυμένες, άλλωστε!) και δημιουργήστε ένα street chic look με ένα ζευγάρι sneakers. Ένα παλτό με κουκούλα και γούνινο γιακά θα σας κρατά ζεστές όσο βρίσκεστε έξω για να τα προλάβετε όλα, ενώ μία μεσαίου μεγέθους τσάντα ώμου από βελούδο θα δώσει μία elegant και λίγο πιο Xmas-ey νότα στην εμφάνισή σας. Ένα ζευγάρι κρίκοι στα αυτιά κι ένα λεπτό choker στο λαιμό αρκούν από κοσμήματα, ενώ σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας μπορείτε να παίξετε με το σκούρο μπλε ή το burgundy.

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Ήλιος με δόντια προβλέπεται για αύριο για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 1°C και 7°C και τα επίπεδα της υγρασίας αναμένονται να κυμανθούν μεταξύ 38% και 50%. Παράλληλα θα πνέουν και στη συμπρωτεύουσα βόρειοι άνεμοι εντάσεως 2 έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Το είπα και το ξαναλέω: τα λευκά jeans δεν είναι μόνο για την άνοιξη! ΜΕ το σωστό συνδυασμό μπορούν να απογειώσουν μία χειμωνιάτικη εμφάνιση. Συνδυάστε το με ένα λεπτό ζιβάγκο μπλουζάκι (ή κορμάκι, αν σας εξυπηρετεί καλύτερα), ένα σακάκι από βελούδο και μπότες ιππασίας με καπιτονέ (quilted) εφέ. Αν το παλτό σας έχει κάποια ιδιαιτερότητα, όπως αυτό το υπέροχο plaid της Balmain, τότε δίνετε και σε αυτό το look μία festive αύρα και, αν κι εσείς λατρέψατε την Strathberry tote της Megan Markle προτιμήστε μία τσάντα που παραπέμπει σε αυτό το στυλ. “Στολίστε” το ζιβάγκο σας με ένα κολιέ με πολλές αλυσίδες (μία καλή ιδέα είναι και τα layered κολιέ), ενώ από σκουλαρίκια προτιμήστε μικρούς κρίκους. Για το μακιγιάζ σας προτιμήστε σκιές σε γήινους τόνους και χειλάκι… κερασιού!

Μια που item της εβδομάδας είναι η γυναικεία τσάντα, νομίζω πως αξίζει μία ματιά στις τσάντες Astarte, για τις οποίες μπορείτε να μάθετε περισσότερα με μία επίσκεψη στη σελίδα του Εl Concept στο Facebook!

Τέλος για τα μαλλιά σας, το ιδανικό hairstyle είναι ο συνδυασμός μία πλαϊνής χωρίστρας αφού δημιουργήσουμε απαλούς romantic κυματισμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like