Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Πώς τα περνάτε με το κρύο; Μας βάζει στο *ΜΠΡΡΡ!!!* mode! Δε μπορούμε, όμως, και να κλειστούμε εσαεί στο σπίτι μέχρι να ανέβουν οι θερμοκρασίες. Ας δούμε λοιπόν τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο για να επιλέξουμε και το ζεστό μας (και στυλάτο, φυσικά!) ντύσιμο!

Για την Αθήνα:

Με νεφώσεις αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες θα πυκνώσουν στη διάρκεια της μέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ και θα μεταβληθούν σε ανατολικούς το μεσημέρι ιδίας περίπου εντάσεως. Τέλος μία ασθενής βροχόπτωση αναμένεται για το βράδυ.

Τι προτείνουμε;

                Φορέστε τα αγαπημένα σας jeans με ένα crop πουλόβερ ώστε από μέσα να βάλετε ένα μακρύ μπλουζάκι, όπως συνδυάσαμε παρακάτω το αμάνικο ζιβάγκο με το κοντό πλεκτό που έχει ανοιχτό λαιμό. Συνδυάστε το με τις μπότες ιππασίας σας, ένα χοντρό τζάκετ με κουκούλα (όσο πιο μακρύ το μπουφάν τόσο το καλύτερο) και μία τσάντα τύπου satchel κι είστε σχεδόν έτοιμες! Λείπει μόνο να φορέσετε ένα ωραίο σετ ear cuffs κι ένα κολιέ με παραπάνω από δύο (αν είναι δυνατόν) αλυσίδες. Τα γαντάκια επιβάλλονται!

Athens 21-1-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

«Ήλιος με δόντια» αναμένεται στη Θεσσαλονίκη με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 0 (ΜΠΡΡΡ!!) έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ. Όσοι κυκλοφορήσετε το βράδυ με το αυτοκίνητό σας έχετε  το νου σας, καθώς αναμένεται να παρατηρηθεί περιορισμένη ορατότητα.

Τι προτείνουμε;

                Φίλες καρντασίνες, το μακρύ σας πουλόβερ ή το πλεκτό σας φόρεμα σε συνδυασμό μ’ ένα ζεστό κολάν είναι το look που θα σας… σώσει! Προαιρετικά μη βάλετε ζώνη κι αφήστε το να μοιάζει σα να το πήρατε κι ένα νούμερο μεγαλύτερο απ’ ό,τι φοράτε συνήθως. Κάντε το look λίγο πιο boho με ένα σετ σκουλαρίκια όπως αυτό παρακάτω κι ένα κολιέ με αντίστοιχες λεπτομέρειες. Ολοκληρώστε το outfit με μπότες, ένα αντιανεμικό μπουφάν και μία tote bag κι είστε έτοιμες κι εσείς! Εννοείται δε φεύγετε από το σπίτι χωρίς γάντια (και σκούφο αν το μπουφάν σας δεν έχει κουκούλα)!

Thessaloniki 21-1-2016

Όσο για το hair styling σας; Δοκιμάστε να κάνετε αυτούς τους απαλούς κυματισμούς εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας.

Light curls

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr

You may also like