Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Ιουλίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Φάγαμε και το μισό Ιούλιο, εσείς το πήρατε χαμπάρι; Εγώ δε θα το έλεγα. Ο καιρός συνεχίζει να είναι ηλιόλουστος μεν, αλλά με μερικά βοριαδάκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και κάπως έτσι αναμένεται και γι’ αύριο. Αλλά ας δούμε λεπτομερώς τις συνθήκες που θα επικρατήσουν για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα ρούχα!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 24 και 33 βαθμών Κελσίου περίπου. Ανάσα δροσιάς θα δώσουν τα βοριαδάκια εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ που θα πνέουν στη διάρκεια της ημέρας.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα φόρεμα slip σε έντονο καλοκαιρινό χρώμα, όπως το τυρκουάζ που σας βρήκα εδώ, και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια – δεν είναι απαραίτητα να έχουν κορδόνια που να φτάνουν μέχρι το γόνατο, αρκεί κι ένα στόλισμα στο παπούτσι που να παραπέμπει στην εποχή. Έχετε μαζί σας μία μικρή τσάντα ώμου και δώστε λάμψη με κρεμαστά σκουλαρίκια που να ταιριάζουν με το χρώμα του φορέματος, κολιέ statement και φαρδύ βραχιόλι. Αν έχετε κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ανάλογο χρώμα, τότε φορέστε τα άφοβα!

Athens 21-7-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να φτάνει στα ίδια επίπεδα με της Αθήνας (περίπου 23 έως 33 βαθμοί Κελσίου). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ έως το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα η διεύθυνσή τους θα αλλάξει σε δυτική – νοτιοδυτικοί.

Τι προτείνουμε;

Μία maxi wrap φούστα κι ένα απλό tank top (κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα, αν η φούστα είναι σε ουδέτερο ή κλασσικό χρώμα, όπως αυτή η ριγέ) είναι η βάση ενός ανάλαφρου chic συνόλου. Φορέστε τα με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα με κορδόνια κι έχετε μαζί σας μία tote τσάντα τύπου… θαλάσσης! Από εκεί κι ύστερα, τα αξεσουάρ είναι φίλοι σας – προτιμήστε σκουλαρίκια stud για να αναδειχθεί ένα choker κι ένα βραχιόλι-δαχτυλίδι (δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγονται αυτά, συμπαθάτε με!)!

Thessaloniki 21-7-2016

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, κάντε έναν όμορφο κότσο, αφού πρώτα έχετε κάνει πλεξούδα τα μαλλιά σας!

Braid to bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like