Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Μαΐου

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, φίλες μου! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να απολαμβάνετε τον καλοκαιρινό καιρό, μια που σύντομα θα αρχίσουμε να κάνουμε και θαλασσινές εξορμήσεις!

Ήρθα και σήμερα για να σας δώσω λύση – ελπίζω – στο αιώνιο γυναικείο ερώτημα «τι φοράμε;»! Κι επειδή αύριο όλο και κάπου θα κυκλοφορήσετε είτε επειδή γιορτάζετε – προκαταβολικά χρόνια πολλά στις Κωνσταντίνες και τις Ελενίτσες, btw! – είτε επειδή γιορτάζει κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο – να τους χαίρεστε, επίσης προκαταβολικά! Για να δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την Αθήνα:

Αίθριος αναμένεται ο καιρός για αύριο με μόνο μερικές αραιές νεφώσεις να εμφανίζονται κατά το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να φτάνει περίπου στους 30 βαθμούς Κελσίου. Επίσης θα παρατηρηθούν νοτιάδες εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Athens 21-5-2015

Εν Αθήναις φίλες, παίξτε με το boho style αύριο! Επιλέξτε ένα floral φόρεμα και συνδυάστε το με τις πλατφόρμες της επιλογής σας – σημ.: προτιμώ εκείνες με το πάτο από ψάθα αντί για φελλό. Για την «προίκα» σας επιλέξτε μία messenger bag στα χρώματα του φορέματος – αν μάλιστα έχετε floral πάνινη τσάντα ακόμα καλύτερα! – και παίξτε με βραχιόλια και μακριά σκουλαρίκια. Τέλος, αν έχετε αρκετά μακριά μαλλιά – σας ζηλεύω, αλλά πού θα πάει; Κι εγώ σε καλό δρόμο είμαι! – τολμήστε μία εντυπωσιακή πλεξούδα!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Στη Θεσσαλονίκη «κρυφτούλι» θα παίζει ο ήλιος, όπερ μεθηρμηνευόμενον εστί πότε θα μας αγκαλιάζει με τις ακτίνες του και πότε θα πηγαίνει πίσω από συννεφάκια. Παρ’ όλα αυτά οι συννεφιές αυτές δεν είναι αποκαρδιωτικές, καθώς το ανώτατο της θερμοκρασίας θα φτάσει περίπου στους 30 βαθμούς και θα φυσούν νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Thessaloniki 21-5-2015

Καρντασίνες, αν στο σχολείο δεν τα πηγαίνατε καλά με τη γεωμετρία, φέτος θα την αγαπήσετε, γιατί τα γεωμετρικά patterns είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend! Επιλέξτε μία φούστα με γεωμετρικά σχέδια και από πάνω ένα tank top κοντά στα χρώματα της φούστας –  θα μου άρεσε επίσης αν ήταν crop top. Συνδυάστε με ένα ζευγάρι peep toes σε ουδέτερο χρώμα για να έχετε στα χέρια σας μία εντυπωσιακή clutch bag. Στολίστε τα χέρια σας με φαρδιά βραχιόλια και statements rings και – αν το «έχετε» – ολοκληρώστε με έναν messy κότσο στα μαλλιά!

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς!

Από μένα… καλούς συνδυασμούς και χρόνια πολλά και πάλι σε όποιον/όποια γιορτάζει!

Για περισσότερες ιδέες μη διστάσετε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like