Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 22 Μαρτίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ελπίζω αυτός ο χαζόκαιρος να μη σας έχει επαναφέρει σε χειμωνιάτικο mood! Τι να κάνουμε; Τα έχει ο Μάρτης αυτά…!

Κι επειδή δε θέλουμε να αφήνουμε τα τερτίπια του καιρού να μας κάνουν να νιώθουμε πως θα φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με βαριά καρδιά, ας είμαστε απλά προετοιμασμένες για τις συννεφιές και τις πιθανές βροχούλες… με στυλ! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Αυτήν την εβδομάδα μας εμπνέει ενδυματολογικά η συλλογή Tezenis!

                Για την Αθήνα:

Νεφώσεις αναμένονται αύριο στην Αθήνα, οι οποίες θα αραιώσουν κατά τις απογευματινές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 11°C και 18°C. Τα επίπεδα της υγρασίας θα φτάσουν ως το ποσοστό του 81% και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μεταβλητοί εντάσεως έως και 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι φαρδιές παντελόνες είναι ένα κομμάτι πρακτικό και κομψό, ταυτόχρονα, ειδικά για όσες θέλουμε το look να μας καλύπτει στην κυριολεξία από το πρωί ως το βράδυ! Φορέστε τη δική σας με μία μπλούζα – κορμάκι (ποιος είπε πως τα κορμάκια δε μπορούν να είναι chic; ), ένα manteau με μανίκι 3/4 (ή ακόμη και με κοντό μανίκι, αλλά κι αμάνικο) κι ένα ζευγάρι γόβες με μεσαίο ύψος τακουνιού, ενώ μία tote τσάντα είναι η καλύτερη επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Από κοσμήματα μπορείτε να επιλέξετε σκουλαρίκια και δαχτυλίδι με statement χαρακτήρα και (αν το επιτρέπει το ντεκολτέ της μπλούζας σας) ένα κολιέ με layers – κι ακόμη κι αν δεν έχετε ένα τέτοιο κολιέ, μπορείτε να συνδυάσετε τα μεμονωμένα κολιέ της επιλογής σας δημιουργώντας τα layers εσείς.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Συννεφιά αλλά και πιθανές βροχές θα δούμε στη Θεσσαλονίκη αύριο, με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη συγκριτικά με το περασμένο διάστημα, καθώς θα κυμανθεί από 8°C έως 11°C. Η υγρασία θα αγγίξει το 91% κι οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί – ανατολικοί εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα skinny παντελόνι με ένα πουλόβερ με μία lace up λεπτομέρεια, το αγαπημένο μας παλτό, ένα ζευγάρι μποτίνια και μία τσάντα ώμου θα δημιουργήσουν ένα άνετο και στυλάτο outfit ιδανικό για τη δουλειά αλλά και για τη βόλτα μας μετά από αυτήν. Για την extra λάμψη που χρειάζεται το look, αρκούν ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι. Τι θα κάνει ξεχωριστή την εμφάνισή σας; Το γεγονός πως, παρά τις αισθητά χαμηλότερες θερμοκρασίες (συγκριτικά με εκείνες των περασμένων ημερών), θα έχει την άνοιξη με τη βοήθεια των χρωμάτων. Κρατήστε έναν nude τόνο ως καμβά (πχ στο παντελόνι, όπως προτείνω εδώ) και δώστε ένταση με μπλε ή πράσινο!

Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι αμιγώς ανοιξιάτικες αυτές τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, αλλά κανείς δε μας απαγορεύει να τη φορέσουμε ξεκινώντας… εκ των έσω! Τι εννοώ; Βάλτε την άνοιξη στη γκαρνταρόμπα σας με τη βοήθεια της νέας συλλογής εσωρούχων Tezenis…

… και φυσικά μη σας ξεφύγει το νέο Berlin balconette bra! Η Tezenis Collection, μάλιστα, μας δίνει ιδέες για το πώς θα τα χαρούμε με τη βοήθεια της Μαίρης Συνατσάκη!

Όσο για τα μαλλιά σας; Θα ξαναπώ πως η άνοιξη είναι συνυφασμένη με την ανανέωση. Οπότε, μήπως τελικά να δώσετε μία ευκαιρία στο  ασύμμετρο bob (ή lob, αν προτιμάτε περισσότερο μήκος!);

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like