Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Απριλίου

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Αν και γενικώς ο καιρός είναι ηλιόλουστος, όλοι και κάτι αέρηδες και κάτι ψιλοβρόχια αλλάζουν πού και πού το σκηνικό. Ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να οργανώσουμε εγκαίρως τα outfits μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με μία αραιή συννεφιά να παρατηρείται κατά το μεσημέρι. Το ανώτερο της θερμοκρασίας αναμένεται να φτάσει περίπου στους 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα φυσήξουν και κάποια βοριαδάκια εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Αέρηδες ή όχι, είναι καιρός πια οι χρωματικοί συνδυασμοί να γίνονται πιο ζωντανοί και φωτεινοί. Για εσάς, φίλες εν Αθήναις, με εμπνέει ένα κολεγιακό στυλ. Τι εννοώ; Καρέ φούστα μέχρι το γόνατο στις αποχρώσεις της Burberry, κόκκινο λεπτό πουλόβερ, μπλούζα στενή με κουκούλα ή ζακέτα με λευκό Tee από μέσα και καφέ μπότες ιππασίας. Για την… «προίκα» σας διαλέξτε μία καφέ τσάντα ταχυδρόμου, ενώ θα προτιμούσα να κάνετε μία ανέμελη αλογοούρα για να φανούν τα «καρφάκια» σκουλαρίκια σας – κατά προτίμηση σε σχέδιο αντί για απλά ζιργκόν.

Athens 23-4-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιος καιρός προβλέπεται και για τη συμπρωτεύουσα, με τη λιακάδα να φλερτάρει κατά το μεσημεράκι με λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία υπολογίζεται να αγγίξει περίπου τους 16 βαθμούς Κελσίου με ανατολικούς ανέμους εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, ενώ μετά αναμένονται νότιοι άνεμοι περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Ό,τι είπα παραπάνω για τα καιρικά τερτίπια, ισχύει και για εμάς εδώ, καρντασίνες! Παίξτε με το μπλε και το χρώμα του πάγου, το μπεζ και το λευκό. Ένα μπλε φόρεμα wrap με ένα μπολερό σε πιο γήινο τόνο θα κάνουν ένα όμορφο και romantic look ιδανικό για όλη τη μέρα. Αυτήν την άνοιξη την τιμητική τους έχουν οι γόβες με σχέδια, επομένως μη διστάσετε να τους δώσετε μία ευκαιρία! Για συμπλήρωμα θα μου άρεσαν σκουλαρίκια με πέρλες και τα μαλλιά σε ένα χαλαρό κότσο.

Thessaloniki 23-4-2015

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Καλούς συνδυασμούς από μένα!

Για περισσότερες ιδέες μη διστάσετε να επισκεφθείτε και την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

 

You may also like