Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Ιουλίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του The K-Magazine! Φάγαμε κάτι παραπάνω από το μισό Ιούλιο και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως επιτέλους απολαμβάνουμε καλοκαίρι! Ας δούμε τώρα πόση ζέστη θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε και τι μπορούμε να φορέσουμε.

Για την Αθήνα:

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αθήνα, με το κύμα καύσωνα να υποχωρεί – κάπως. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 25 και 32 βαθμών Κελσίου περίπου ενώ «ανάσα» μπορούν να θεωρηθούν και τα βοριαδάκια εντάσεως 4 μποφόρ περίπου.

Τι προτείνουμε;

Ένα ακόμη αξιοθαύμαστο trend του φετινού καλοκαιριού είναι οι ολόσωμες φόρμες – ή αλλιώς τα jumpsuits. Επιλέξτε, λοιπόν, μία φόρμα είτε σε ανοιχτό χρώμα είτε με κάποιο pattern – floral και γεωμετρικά τιμώνται αυτήν την περίοδο – και συνδυάστε τα με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες. Έχετε ανά χείρας μία clutch bag κι ολοκληρώστε με βραχιόλια «χειροπέδες» και μακριά σκουλαρίκια.

Athens 23-7-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

                Παρόμοια τα επίπεδα της θερμοκρασίας και στη συμπρωτεύουσα – 25 με 33 βαθμούς Κελσίου περίπου. Η διαφορά είναι πως σε μας εδώ πάνω θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Για τα κορίτσια της συμπρωτεύουσας θα μου άρεσε ένα look που συνδυάζει το nautical με το boho. Ένα top – μαρινιέρα με μία μακριά φούστα – αν το έχετε με τα λινά, σας ζηλεύω! – κι ένα ζευγάρι σανδάλια μου κάνει… ταμάμ! Φυσικά κι εσείς τολμήστε ένα εντυπωσιακό κολιέ κι αντίστοιχα σκουλαρίκια!

Thessaloniki 23-7-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like