Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Σιγά σιγά φεύγει κι ο Φλεβάρης κι επιτέλους δείχνει ένα πιο φιλικό πρόσωπο – δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτά τα συνεχόμενα κρύα άρχισαν να μ’ εκνευρίζουν από ένα σημείο κι ύστερα! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα ρούχα για τις υποχρεώσεις αλλά και την έξοδό μας!

Για την Αθήνα:

Αν κι η μέρα θα ξεκινήσει στην Αθήνα με αραιές νεφώσεις, αυτές σταδιακά θα διαλυθούν ώστε από το μεσημέρι κι ύστερα να απολαύσετε λιακάδα! Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 10°C και 17°C ενώ θα πνέουν ασθενείς νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Εκμεταλλευτείτε τη λιακάδα και βγάλτε στο φως το αγαπημένο σας wrap dress, το οποίο φέτος έχει την τιμητική του στα trends, το οποίο συνδυάζεται εξαιρετικά με μπότες over-the-knee! Ένα μακρύ παλτό είναι ό,τι πρέπει για να “παίξετε” και με τα διαφορετικά μήκη, ενώ μία tote bag σε χρώμα είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη. Επιλέξτε ένα λεπτό φουλάρι και τυλίξτε το στο λαιμό σας έτσι ώστε να κάνετε effect κολάρου και δώστε extra λάμψη με ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ δαχτυλίδι με ημιπολύτιμους λίθους.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ηλιόλουστος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, καρντασίνες μου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9°C και 17°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς (εντάσεως περίπου 1 έως 2 μποφόρ) με μεταβλητές διευθύνσεις.

Τι προτείνουμε;

Οι wrap φούστες με τα ζωνάκια που θυμίζουν… μανίκια είναι μία από τις φετινές τάσεις που (αν μη τι άλλο) αξίζουν την προσοχή μας! Συνδυάζεται πανέμορφα με μία βαμβακερή μπλούζα σε ουδέτερο τόνο – κι ακόμα καλύτερα αν αυτή είναι off shoulder… or something like it, όπως προτείνει η Jacquemus! Ένα δερμάτινο jacket, ένα ζευγάρι western ankle booties και μία τσάντα – σακίδιο θα δώσουν τη δέουσα νότα urban chic στο look. Από κοσμήματα ιδανικά είναι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με φτερά κι ένα δερμάτινο βραχιόλι, φαρδύ ή που να τυλίγει δύο φορές γύρω από τον καρπό. Τέλος, προστατεύστε τα μάτια σας από τον ήλιο με γυαλιά ηλίου, με την ταρταρούγα να κυριαρχεί στα φετινά trends της κατηγορίας.

Τέλος για το hairstyle σας μπορείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας ώστε, αν έχετε ένα ιδιαίτερο κούρεμα (όπως ένα ασύμμετρο bob) να το αναδείξετε!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like