Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 24 Αυγούστου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του και παρά τις σποραδικές δροσούλες και βροχές (πώς τα παρουσιάζουν ώρες ώρες κι αυτοί οι μετεωρολόγοι… λες και θα έρθει ο κατακλυσμός του Νώε!) το καλοκαίρι δεν τελείωσε!

Αλλά ας δούμε λεπτομερώς τι καιρό θα έχουμε αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 25°C και 32°C. Οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 3 έως 4 μποφόρ θα είναι μία μικρή ανάσα δροσιάς.

Τι προτείνουμε;

Μία cropped παντελόνα είναι μία εξαιρετική επιλογή όταν ο καιρός δεν είναι τόσο ζεστός, αλλά ακόμη δεν ενδείκνυται για στενά παντελόνια. Συνδυάστε τη με ένα cami top (εδώ, μάλιστα, η Facetasm το προτείνει με λεπτομέρεια cut out) κι ένα ζευγάρι πολύχρωμα πέδιλα. Η γεωμετρία είναι μία νέα τάση σε ό,τι αφορά τις τσάντες, οπότε τολμήστε την ελεύθερα – πάντα σε έντονο χρώμα, το καλοκαίρι δεν τελείωσε! Ένα gold toned κολιέ ή choker σεταρισμένο με ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια κατι το αγαπημένο σας ρολόι θα προσθέσουν ιδιαίτερη λάμψη – ειδικά αν, όπως εδώ, παίξετε με το μοτίβο black ‘n’ white. Α, και μπορεί να δροσίζει, αλλά τα γυαλιά ηλίου κρίνονται απαραίτητα!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21°C και 31°C. Βοριαδάκια θα έχουμε και εδώ, εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ, με τη διεύθυνση να μεταβάλλεται σε νότια κατά τις απογευματινές ώρες.

Τι προτείνουμε;

Ένα ρομαντικό look είναι πάντα chic. Επιλέξτε ένα midi φόρεμα με πολύχρωμο τύπωμα και φορέστε το με ένα ζευγάρι strap πέδιλα σε ένα χρώμα που αντιστοιχεί σε αυτά του μοτίβου – φυσικά, το ίδιο θα κάνετε και με την τσάντα! Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα gold toned βραχιόλι κι ένα δαχτυλίδι με ημιπολύτιμους λίθους είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να απογειώσετε την εμφάνισή σας! Και βεβαίως κι εσείς μην ξεχάσετε τα γυαλάκια σας!

Και μια που μιλάμε για γυαλιά… επιτρέψτε μου να σας δώσω μία ιδέα από τις τάσεις που κυκλοφορούν. Ενδεικτικά να σας παρουσιάσω το round style του Dior με βάση την ταρταρούγα και τις καλοκαιρινές διχρωμίες από το Max & Co.!

 

Τέλος, για τα μαλλιά σας, ιδανικό φαντάζει το shaggy hairstyle, το οποίο είναι απλό, γρήγορο και σικάτο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like