Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 24 Μαΐου

Κοντεύουμε να αποχαιρετίσουμε το Μάιο και πολλοί ετοιμαζόμαστε για μία μίνι απόδραση με την ευκαιρία που μας δίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κι όμως, ο καιρός όχι απλά είναι αναποφάσιστος, αλλά μάλλον μας… τρολάρει! Ας τον τρολάρουμε κι εμείς, γιατί δε θα του επιτρέψουμε να μας χαλάσει τα σχέδια ούτε τη διάθεση!

Τι καιρό να περιμένουμε γι’ αύριο, λοιπόν;

Νεφώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες θα εξελιχθούν σε βροχές και (πιθανές) σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσό όρο μεταξύ 17°C και 27°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μπορεί ο καιρός κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος να είναι, αλλά σίγουρα δε θέλουμε να απαρνηθούμε τα φορέματά μας – τι στην ευχή, όλο το χειμώνα παντελόνια φορούσαμε κατά βάση! Το shirt dress είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα (αν δεν υπάρχει ήδη) και που είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας! Το λατρεύουμε με sneakers με μία δόιση metallic ή glitter και μία τσάντα ώμου – ιδανικά όχι μεγάλη.

Για την τσάντα συγκεκριμένα, αν είστε πρακτικές και δεν κουβαλάτε… όλην την προίκα σας, θα ερωτευτείτε τη νέα Love Bag της PINKO, η οποία κυκλοφορεί σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο!

PINKO Love Bag – Lace

Φυσικά δε θέλουμε το στυλ μας να φαίνεται βιαστικό ή ακόμη και πρόχειρο, οπότε τα κοσμήματα είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένας συνδυασμός λεπτών βραχιολιών με διαφορετικά στοιχεία το καθένα κι ένα statement δαχτυλίδι είναι αρκετά για να συμπληρώσουν ένα αμιγώς διακριτικό αλλά φινετσάτο look!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, μία αλογοουρά αφότου πρώτα έχετε κάνει μία πλεξούδα στην κορυφή του κεφαλιού είναι μία πρόταση γεμάτη ανοιξιάτικη ανεμελιά!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like