Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Ιουνίου

what to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, σε όλα τα αγαπημένα κορίτσια του The K-Magazine!

Επιτέλους, ο καιρός αποφάσισε να σταματήσει τα σκοτσέζικα ντους και να μας θυμίσει πως όντως είναι καλοκαίρι! Αν, λοιπόν, δεν είναι στο πρόγραμμα αύριο να βάλετε το μαγιό σας και να επισκεφθείτε κάποια κοντινή παραλία, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε και τι μπορούμε να φορέσουμε.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα, το πρωί θα πνέουν βοριαδάκια εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, ενώ η κατεύθυνσή τους θα αλλάξει σε νοτιά εντάσεως ενός μποφόρ προς το μεσημέρι.

Τι προτείνουμε;

                Η μόδα μπορεί να έρχεται και να παρέρχεται, αλλά το boho style είναι από τα «αθάνατα» καλοκαιρινά outfits. Κάτι τέτοιο με εμπνέει για αύριο για σας, εν Αθήναις φίλες. Για την αυριανή σας εμφάνιση επιλέξτε μία τσιγγάνικη wrap φούστα με σχέδιο, ενώ ένα απλό tank top που να ταιριάζει με τα χρώματα της φούστας αρκεί. Συνδυάστε το με flat σανδάλια ή σαγιονάρες που θα έχουν και κάποια ιδιαίτερη διακόσμηση και με μία μεγάλη τσάντα – αν έχετε και κάποια ψάθινη κι άκρως καλοκαιρινή ακόμα καλύτερα!

Αυτό, όμως, που κάνει πάντα ιδιαίτερο το boho look είναι τα κοσμήματα! Φορέστε άφοβα, λοιπόν, ένα statement κολιέ, σκουλαρίκια – κρίκους και βραχιόλια… πολλά βραχιόλια!

Athens 25-6-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τη διαφορά πως κατά διαστήματα θα σημειώνονται κι αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς ενώ θα πνέουν κατά τη διάρκεια της ημέρας βοριαδάκια εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Για εσάς, καρντασίνες, θα μου άρεσε ένα απλό μεν, ρομαντικό δε look. Κι αυτό θα το φτιάξετε φορώντας μία φούστα skater με μήκος περίπου στο γόνατο κι ένα T-Shirt με έντονο χρώμα. Αν η φούστα είναι μονόχρωμη κι έχετε μπαλαρίνες με σχέδιο τότε ακόμα καλύτερα, αλλιώς είναι μία όμορφη επιλογή κι αυτές που μοιάζουν κεντημένες. Από εκεί κι ύστερα «παίξτε» κι εσείς με τα κοσμήματα. Επιλέξτε μακριά σκουλαρίκια με χάντρες, βραχιόλια με «γούρια», ενώ μία πολύ όμορφη προσθήκη είναι τα two-finger rings!

Thessaloniki 25-6-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών; www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like