Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα! Πώς μου είστε; Σχεδόν το «φάγαμε» και το Φλεβάρη και για την ώρα ο καιρός εξακολουθεί να κάνει τερτίπια και να μας εναλλάσσει μεταξύ λιακάδας και μπόρας. «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει», σου λέει μετά… Τέλος πάντων! Για τις αυριανές μας υποχρεώσεις (και βόλτες, γιατί όχι;) ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να αποφασίσουμε και τι θα φορέσουμε.

Για την Αθήνα:

Αίθριος με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί καθ’ όλη τη μέρα με ένταση περίπου στα 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για αυτή τη μεταβατική φάση του καιρού (χειμώνας προς άνοιξη) επιλέξτε μία φούστα τύπου skater – εδώ σας βρήκα μία από σουέτ, αν τυχόν σας αρέσει σαν υλικό. Συνδυάστε τη με ένα λεπτό πλεκτό κι ένα ζευγάρι ankle boots με λίγες ζάρες στο επάνω τμήμα του παπουτσιού ώστε να έχει το look έναν girlie κι ανέμελο χαρακτήρα. Φορέστε από πάνω ένα τζάκετ – γιλέκο, προτιμήστε και μία τσάντα – ταχυδρόμο για τα προσωπικά σας είδη κι είστε σχεδόν έτοιμες. Αρκούν μερικές προσθήκες με κοσμήματα, όπως ένα κολιέ με μία πέτρα τύπου statement κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – όχι πολύ μακριά.

Athens 25-2-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με λιακάδα αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στη συμπρωτεύουσα ενώ προς το μεσημέρι αναμένονται νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μικρής εντάσεως (περίπου ενός μποφόρ).

Τι προτείνουμε;

Αν τυχόν έχετε στη ντουλάπα σας ένα jersey φόρεμα με τύπωμα, καιρός να το αναδείξετε! Φορέστε μία ζακέτα σε ουδέτερο χρώμα, αν είναι κοντομάνικο και συνδυάστε το με μπότες ιππασίας κι ένα κοντό τζάκετ. Μία hobo bag θα σας βολέψει για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από κοσμήματα επιλέξτε ένα σετ βραχιολιών με δερμάτινες λεπτομέρειες κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρώματα που να ταιριάζουν με αυτά του φορέματος.

Thessaloniki 25-2-2016

Όσο για το hair styling σας, το ανέμελο look είναι ιδανικό και για τα δύο outfits αλλά και για όλες της ώρες της ημέρας.

Messy bob

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like