Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 26 Απριλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Δεν είναι υπέροχα που πλέον νιώθουμε την άνοιξη να μας αγκαλιάζει; Εκείνες οι βροχές, όσο σποραδικά κι αν έρχονταν ε, τις χορτάσαμε πια! Οπότε κι η διάθεση για ό,τι έχουμε να κάνουμε αύριο ασφαλώς και θα είναι καλύτερη όταν κι ο καιρός βοηθάει!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο, λοιπόν;

Αν και σε γενικές γραμμές, ο καιρός αναμένεται ηλιόλουστος, κατά τόπους (συγκεκριμένα σε κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά) αναμένονται νεφώσεις. Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα κυμανθεί μεταξύ 18°C και 28°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα cropped παντελόνι είναι μία εξαιρετική ανοιξιάτικη επιλογή, καθώς μπορεί να δείξει κομψό σε ένα look που πρέπει να έχει μία formal νότα και φυσικά σε ένα outfit για μία βόλτα στα μαγαζιά ή ένα ποτό. Κι είναι ακόμη καλύτερα αν το επιλέξουμε με κάποιο print, όπως οι κάθετες ρίγες που φέτος έχουν την τιμητική τους. Φορέστε το με το λευκό πουκάμισο, το οποίο θα σας συνιστούσα να το προτιμήσετε non classic (οι Palmer//Harding μου βάζουν ιδέες και θα διαπιστώσετε πως δεν φταίω!)!

 

Κάπου εδώ νομίζω πως είναι η ώρα να σας πω πως το look υποστηρίζει δύο είδη παπουτσιών, ώστε να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα! Κι επειδή ομολογώ πως κι εγώ η ίδια δυσκολεύομαι να αποφασίσω ανάμεσα στα πρακτικά και ταιριαστά για άνοιξη sneakers (στα οποία κυριαρχεί το μεταλλικό στοιχείο)… και στις πάντα θηλυκές γόβες που αποκαλύπτουν σταδιακά το δαχτυλάκι μας – ε, καιρός του είναι πια!

Κι επειδή κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δε φεύγει από το σπίτι χωρίς μία τσάντα με τα απολύτως απαραίτητα (εντάξει, και μερικά ακόμη πραγματάκια για παν ενδεχόμενο!), μία μεσαίου μεγέθους hobo bag είναι εκείνη που θα συμπληρώσει ιδανικά την εμφάνισή σας!

Τώρα που η λιακάδα εδραιώνεται σταδιακά, τα μάτια μας θέλουν .παραπάνω προστασία. Γιατί να μην τα προσέξουμε με στυλ; Γι’ αυτό κι η LUXOTTICA έρχεται αυτήν τη άνοιξη με συλλογές και τάσεις που εντυπωσιάζουν!

Τέλος, για τα μαλλιά σας θα μου άρεσε ένας… τεμπέλικος κότσος! Τι εννοώ; Εννοώ εκείνη την αλογοουρά που καταλήγει σε bun… ή μήπως είναι το ανάποδο; Anyway, όπως και να το πείτε, το βασικό είναι πως πρόκειται για ένα χτένισμα πρακτικό και ταιριαστό με την έλλειψη “αυστηρότητας” που επιβάλλεται για την άνοιξη!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like