Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Σιγά σιγά αποχαιρετούμε το Γενάρη, ο οποίος (προς ώρας) δε μας χάρισε Αλκυονίδες μέρες, τουλάχιστον όχι όπως μας είχε “καλομάθει” τα προηγούμενα χρόνια. Όπως και να έχει, όμως, οι υποχρεώσεις μας “τρέχουν” κι εμείς πρέπει να τις φέρουμε εις πέρας με πείσμα και στυλ! Ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά σειρά έχει η ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Συννεφιασμένη αναμένεται η μέρα στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 4°C και 8°C. Παράλληλα θα πνέουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα πλεκτό φόρεμα και κατά προτίμηση oversized. Αν τυχόν δεν έχετε στην αγορά μπορείτε να βρείτε όμορφα κομμάτια και μάλιστα με off shoulder λεπτομέρεια. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες που φέτος κυριαρχούν στις τάσεις κι ένα μακρύ παλτό – αν τυχόν ξεκινήσετε με κλασσικά χρώματα, προτιμήστε το παλτό να έχει κάποιο χρώμα. Μία μεσαίου μεγέθους clutch τσάντα με extra λουράκι για να την κρεμάσετε και στον ώμο είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη. Αν ο λαιμός σας είναι εκτεθειμένος προστατεύστε τον με ένα κομψό κασκόλ/φουλάρι και στολίστε τα αυτάκια σας μ’ ένα κομψό ζευγάρι drop σκουλαρίκια. Για το μανικιούρ σας μπορείτε να επιλέξετε μία πετρόλ απόχρωση, αν τυχόν δε θέλετε κάτι σκούρο στα νύχια σας.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ασθενής βροχοπτώσεις και κατά το απόγευμα υπάρχει μία μικρή πιθανότητα η βροχή αυτή να μετατραπεί σε χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου από 0°C έως 5°C, ενώ θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 1-2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Το denim πουκάμισο είναι από τα πιο δυναμικά trends φέτος και (προσωπικά) του έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Αυτό μπορεί να γίνει κι η βάση μας για το look μας συνδυάζοντάς το με ένα μαύρο slim παντελόνι ή jeggings και μία ζακέτα σε ουδέτερο χρώμα, όπως το μπεζ ή το ζαχαρί. Ένα ζευγάρι καφέ μπότες ιππασίας δίνουν ένα cowboy chic τόνο στο look ενώ ιδανικό πανωφόρι είναι ένα parka. Μία messenger τσάντα θα σας καλύψει για τα προσωπικά σας είδη και αρκεί ένα σετ βραχιολιών ή μία χειροπέδα σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα. Τέλος, για το μανικιούρ σας… μπορείτε να βάλετε κι εκεί μία ιδέα jeans!

Όσο για το hairstyling σας; Δοκιμάστε αυτό το “στέμμα” τυλίγοντας τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών σας και πιάνοντάς τα πίσω!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι του Freemeteo.

You may also like