Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 26 Μαΐου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ο καιρός, αφού πρώτα μας ανάγκασε να… ψάχνουμε για χρυσόψαρα στους δρόμους – για τόσο νερό μιλάμε! – αποφάσισε να δείξει το μαγιάτικο πρόσωπό του. Φτύστε το να μη το ματιάξουμε, κορίτσια! Κι επειδή οι υποχρεώσεις μας δεν τελειώνουν, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα looks για την ημέρα!

                Για την Αθήνα:

                Λιακάδα προβλέπεται για αύριο στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να κυμαίνεται μεταξύ 17 και 28 βαθμών Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

                Βάλτε ένα έντονο χρώμα στο look σας, όπως μία κίτρινη wrap φούστα και φορέστε τη με μία off shoulder μπλούζα. Συνδυάστε με γόβες lace-up και μία hobo bag επίσης με χρώμα – μην περιοριστείτε, το καλοκαίρι το χρωματικό mix ‘n’ match όχι απλά επιτρέπεται, επιβάλλεται! Από εκεί κι ύστερα δώστε λάμψη στο look με σκουλαρίκια με γεωμετρικές λεπτομέρειες και statement δαχτυλίδι(α).

Athens 26-5-2016

                Για τη Θεσσαλονίκη:

                Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τις θερμοκρασίες να αναμένονται μεταξύ 16 και 28 βαθμών Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.        

                Τι προτείνουμε;

Αν μας «ακούσατε» κι επενδύσατε αυτήν την άνοιξη σε culotte pants… τέλεια! Φορέστε τα με ένα crop μπλουζάκι με λεπτομέρειες με δαντέλα και τα αγαπημένα σας λευκά sneakers για ένα street urban look. Από επάνω μπορείτε να έχετε μαζί το διαχρονικό σας denim jacket, ενώ για τα προσωπικά σας είδη είναι ιδανική ένα crossbody τσαντάκι με κάποιο pattern υιοθετώντας τη statement τάση στις τσάντες! Φορέστε ένα μακρύ κολιέ με κρόσσια και κάντε το σετ με ένα αντίστοιχο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Thessaloniki 26-5-2016

Όπως παρατηρήσατε και στα δύο looks πρόσθεσα από ένα headband. Πολύ απλά επειδή θα στολίσει όμορφα έναν messy κότσο ή μία αλογοουρά στην οποία προηγουμένως έχετε κάνει ελαφρούς κυματισμούς με τη μασιά.

Ponytail or bun with headband

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

 

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like