Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Απριλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ελπίζω σε άκρως ανοιξιάτικη διάθεση μια που ο Απρίλης φαίνεται να αποφάσισε να μας αποχαιρετίσει με λιακάδες. Αλλά ας δούμε λεπτομερώς τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ας οργανώσουμε (άλλο) ένα εντυπωσιακό look για τις εμφανίσεις μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα και μάλιστα με πιο ανεβασμένες θερμοκρασίες, οι οποίες θα κυμανθούν μεταξύ 14°C και 25°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι maxi φούστες έχουν μία ιδιαίτερη θέση στην γκαρνταρόμπα μας (και την καρδιά μας!) την άνοιξη! Επιλέξτε μία με έντονα χρώματα και pattern, ενώ θα μου άρεσε αν ήταν κι ασύμμετρη ή είχε κάποιο σκίσιμο στο πλάι. Συνδυάστε τη με ένα αμάνικο λευκό ή nude top ή πουκάμισο. Θραύση κάνουν επίσης τα μεταλλιζέ sneakers τα οποία δίνουν μία urban νότα στην εμφάνιση. Για πανωφόρι ένα denim jacket είναι ό,τι πρέπει σε περίπτωση που βγάλει δροσιά μέσα στη μέρα, ενώ τα κεντήματα είναι μία από τις νέες τάσεις που θα αγαπηθούν, ενώ με κέντημα μπορεί να είναι και μία μεσαίου μεγέθους shoulder bag για τα προσωπικά σας είδη! “Στολίστε” το πάνω μέρος του look με ένα μακρύ κολιέ (τα ενωμένα κρόσσια είναι πάντα στυλάτα!) και μπορείτε να βάλετε και μία “πρέζα” boho με μία φαρδιά κορδέλα για τα μαλλιά!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες οι συνθήκες και στη Θεσσαλονίκη με λιακάδες και τη θερμοκρασία να βρίσκεται μεταξύ 11°C και 23°C και με τους ανέμους να πνέουν από νότια διεύθυνση με ένταση στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιμένει (και μας αρέσει!) η νέα τάση που ακούει στο όνομα “culottes”! Φορέστε τη δική σας σε μία απαλή nude απόχρωση με μία μπλούζα ή πουκάμισο με flared μανίκια. Για να μην “κρύψετε” το statement χαρακτήρα των μανικιών με το πανωφόρι προτιμήστε ένα αμάνικο jacket ή γιλέκο και φορέστε ένα ζευγάρι μοκασίνια με τετραγωνισμένο τακούνι – αν έχουν και διακόσμηση ακόμη καλύτερα! Μία tote τσάντα σε pastel απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη, ενώ για extra λάμψη στο look φορέστε ένα ζευγάρι ear crawlers κι ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά με περλάκια ή άλλη διακόσμηση.

Όπως ίσως καταλάβατε, το ιδανικό hairstyle για αυτά τα looks είναι μία messy αλογοουρά, όπου μπορείτε αν θέλετε να κρεπάρετε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών για παραπάνω όγκο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like