Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ελπίζω να πήρατε μία ανάσα με το τετραήμερο και να το απολαύσατε! Μικρή επιστροφή στην καθημερινότητα πριν και το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, πράγμα που σημαίνει πως θέλουμε να φέρουμε εις πέρας και τις τελευταίες υποχρεώσεις του χρόνου. Και γιατί όχι, να το συνδυάσουμε και με μία μικρή έξοδο!

Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Item της εβδομάδας… η midi φούστα!

Για την Αθήνα:

Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες αναμένονται να πυκνώσουν το απόγευμα, ενώ είναι πιθανή η βροχή κατά τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 10°C και 15°C, με αισθητά επίπεδα υγρασίας (περίπου μεταξύ 64% και 80%) και με νότιους ανέμους εντάσεως περίπου 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Εν Αθήναις φίλες, αν επενδύσατε στην πλισέ midi φούστα… εύγε, καθώς είναι από τα trends του χειμώνα που ξεχωρίζουν. Φορέστε τη δική σας με ένα πουκάμισο με pattern ή κάποια μπλούζα λεπτής ύφανσης, ένα ζευγάρι μποτίνια αστραγάλου κι ένα bomber jacket με κέντημα, ενώ μία tote τσάντα με studs είναι ιδανική για να κουβαλήσει όχι μόνο τα απολύτως απαραίτητα για μία εργάσιμη μέρα. Από κοσμήματα προτιμήστε τα σκουλαρίκια – καρφάκια κι ένα statement βραχιόλι. Αν, τώρα, παίξετε (όπως προτείνω κι εδώ) με την απόχρωση του dusty pink ή του παστέλ μωβ, τότε ενδείκνυται κι η επιλογή ενός αντίστοιχου μακιγιάζ.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με νεφώσεις και πιθανότητα βροχής κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11°C έως 14°C, τα επίπεδα της υγρασίας θα φτάσουν έως και το 84%, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

H midi φούστα βγαίνει σε ό,τι παραλλαγές μπορούμε να φανταστούμε και για εσάς, Θεσσαλονικιές δεσποινίδες και κυρίες μου, και για εσάς με εμπνέει η A-Line. Φορέστε τη με ένα κορμάκι που ταιριάζει άνετα με τις κυρίαρχες για φέτος ψηλόμεσες φούστες (φυσικά θέλουμε να έχει και μία… τσαχπινιά το κορμάκι!), ένα biker jacket (κατά προτίμηση όχι με πολλά φερμουάρ, σε περίπτωση που η φούστα σας έχει μεταλλικό effect), τις αγαπημένες σας ψηλές μπότες και μία shoulder/tote τσάντα για τα προσωπικά σας είδη. Φορέστε ελεύθερα ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια (statement, chandelier, διαλέγετε και παίρνετε!), ενώ μετατρέψτε το αγαπημένο σας bracelet ρολόι σε βραχιόλι, συνοδεύοντας το με ένα φαρδύ δαχτυλίδι. Στο μακιγιάζ σας προτιμήστε απαλούς τόνους για να δώσετε λίγο χρώμα παραπάνω με το κραγιόν ή το lip gloss σας.

Αν ακόμη δεν έχετε βάλει στη ζωή σας (και τη γκαρνταρόμπα σας!) τη midi φούστα, tτότε κάντε μία βόλτα από ένα κατάστημα Massimo Dutti… Σίγουρα θα βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει!

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, πιάστε τα πλαϊνά τμήματα σε πλεξούδες και ενώστε τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like