Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να σας βρίσκω με ανεβασμένη διάθεση, μια που κι ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και θα είναι τις επόμενες μέρες ένα *κλικ* πιο ζεστός! Κι επειδή θα βγούμε από το σπίτι, είτε για τη δουλειά είτε για μία βόλτα, ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα ρουχαλάκια μας!

Για την Αθήνα:

Αραιή συννεφιά θα σημειωθεί στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 1 μποφόρ, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα μεταβληθούν σε νότιους ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Φίλες Αθηναίες, αν πεθυμήσατε τα φορέματά σας… ήρθε η ώρα να ανταμωθείτε και πάλι! Επιλέξτε ένα με κοντό μανίκι ώστε να το συνδυάσετε με μία μακριά ζακέτα – αν έχει κι ασυμμετρία, τέλεια! Φορέστε τις αγαπημένες σας μπότες, ένα κασκόλ με pattern (θα σας κρατήσει το λαιμό ζεστό, αλλά θα δώσει κι όμορφο στυλ στο outfit) κι ένα μακρύ παλτό κι είστε έτοιμες! Φυσικά στολίστε τα αυτάκια σας μ’ ένα σετ stud («καρφάκια») σκουλαρίκια, ενώ θα μου άρεσε να φορέσετε, εφόσον υπάρχει, ένα ρολόι με χρώμα αντί για βραχιόλι! Εννοείται πως θα φορέσετε ένα ζεστό καλσόν!

Athens 28-1-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου (μην παραπονιόμαστε κιόλας, Βορράς είμαστε, μακράν καλύτερες οι συνθήκες από την περασμένη βδομάδα!). Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες μου, ο καιρός μπορεί να είναι λίγο πιο ζεστός από εκείνα τα 0°C και τα 2°C, αλλά καλό θα ήταν να ντυθούμε λίγο πιο ζεστά. Φορέστε, λοιπόν, τα αγαπημένα σας jeans με ένα απλό ζιβάγκο κι από επάνω ένα crop («κοφτό») πουλόβερ. Τα αρβυλάκια σας και ένα μετρίου μήκους παλτό (να καλύπτει οπωσδήποτε τη μέση) ολοκληρώνουν όμορφα αυτό το casual look. Τέλος, προτιμήστε μία messenger bag με χρώμα για την … «προίκα» σας, ενώ από κοσμήματα, εκτός από σκουλαρίκια, θα μου άρεσε αν είχατε κι από αυτά τα ελαστικά βραχιόλια με τις πέτρες!

Thessaloniki 28-1-2016

Τέλος για το hairstyling σας, δοκιμάστε μία αλογοουρά με ελαφριές μπούκλες. Tip: κάντε τις μπούκλες έχοντας ήδη πιάσει τα μαλλιά σας. Θα είναι ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο!

Curly ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like