Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Ιουλίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Σχεδόν φάγαμε και τον Ιούλιο, αλλά η καλοκαιρινή μας διάθεση καλά κρατεί! Τόσο η δική μας, όσο και του καιρού! Ας δούμε, λοιπόν, τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά πάμε στη ντουλάπα μας για να φτιάξουμε άλλο ένα στυλάτο look!

Για την Αθήνα:

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα και με αισθητά αυξημένες θερμοκρασίες, οι οποίες αναμένονται να κυμανθούν μεταξύ 26 και 35 βαθμών Κελσίου. Μία σχετική ανάσα δροσιάς θα δώσουν οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 4 μποφόρ που θα πνέουν στη διάρκεια της ημέρας.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία φούστα skater και, αν είναι δυνατόν, ψηλόμεση, ώστε να μπορέσετε να φορέσετε από μέσα ένα στενό top είναι ένα απλό tank top – φυσικά αν μπορέιτε να παίξετε με τα χρώματα, όπως εδώ, το κάνετε άφοβα! Συνδυάστε το με ψηλά πέδιλα που δένουν στον αστράγαλό σας και μία statement tote bag με κάποιο pattern ή ένα ξεχωριστό τύπωμα, όπως αυτή εδώ! Ένας συνδυασμός κομψών σκουλαρικιών – κρίκων με ένα δαχτυλίδι σε rose gold απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για να δώσετε λάμψη στο look σας. Προαιρετικά μπορείτε να συνδυάσετε και στέκα μαλλιών στην ίδια απόχρωση.

Athens 28-7-2016

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται περίπου μεταξύ 24 και 33 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι στη συμπρωτεύουσα θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι pastel αποχρώσεις είναι από τις αγαπημένες τάσεις του καλοκαιριού. Εκμεταλλευτείτε τη, λοιπόν, με ένα φόρεμα cold shoulder και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι διαχρονικές εσπαντρίγιες. Συνδυάστε το look με μία κλασσική άσπρη tote τσάντα και συμπληρώστε με stud σκουλαρίκια, ένα όμορφο choker κι ένα pack βραχιολιών με αποχρώσεις του χρυσού και του παστέλ. Μία στέκα μαλλιών με στρας είναι και γι’ αυτό το look μία όμορφη προσθήκη.

Thessaloniki 28-7-2016

Τέλος, για τα μαλλιά σας προτιμήστε τα αγαπημένα καλοκαιρινά beach waves, με τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε τις στέκες, αλλά και να τα μαζέψετε σε μία ανέμελη αλογοουρά αν ζεσταθείτε!

Beach waves

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like