Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Ιουνίου

Ναι, συμφωνώ απόλυτα πως αυτά τα τερτίπια του καιρού είναι επιεικώς εκνευριστικά! Εκεί που λες ”Υayyy! Καλοκαίρι!”, έρχεται ένα τσούρμο σύννεφα και μας κοροϊδεύει! Τα έχει, όμως αυτά κι ο Ιούνιος, ο οποίος σε λίγες μέρες φεύγει! Οπότε… ας τα πάρουμε με τη σειρά ώστε να βγούμε για τις δουλειές μας αλλά και τις βόλτες μας με στυλ!

Κατ’ αρχήν… τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Ο καιρός προβλέπεται μάλλον άστατος, παρά το ότι τα φαινόμενα κακοκαιρίας σταδιακά θα εξασθενήσουν από αύριο. Τι εννοούμε; Κατά τόπους (κυρίως στα βόρεια και δυτικά) θα σημειωθούννεφώσεις, οι οποίες να οδηγήσουν σε σποραδικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις κατά βάση νεφελώδης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18°C και 28°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα είναι νότιας διεύθυνσης ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Εντάξει, επειδή κάποιες παραφωνίες του καιρού θα επιμείνουν και σήμερα, δε σημαίνει πως… θα γυρίσουμε και στα χειμωνιάτικα χρώματα!  Οπότε μη διστάσετε να φορέσετε μία midi φούστα σε έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο (καλή ώρα!). Το χρώμα αυτό κάνει μάλιστα εξαιρετική αντίθεση με ένα navy style T-Shirt το οποίο είναι σχεδόν καθιερωμένο σε κάθε καλοκαιρινή συλλογή. Εμείς προτείνουμε εκείνο από τη συλλογή Conscious των H&M που και φέτος λανσάρει νέα κομμάτια στη συλλογή, φτιαγμένα από υλικά κι υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον!

Φυσικά χρώμα θέλουμε και στο παπούτσι και… να είναι καλά ο Tsakiris Mallas που και στη φετινή του συλλογή μας κακομαθαίνει με τις επιλογές που μας προσφέρει!

Tsakiris Mallas pumps

Α, και μη φοβηθείτε το mix ‘n’ match. Το καλοκαίρι αυτή η τάση σχεδόν επιβάλλεται. Οι ρίγες του t-shirt μας, λοιπόν, καθόλου απαγορευτικές δεν είναι για μία τσάντα χειρός με ένα πλούσιο σε χρώματα τύπωμα ή κέντημα.

Fendi handbag

Πού πάτε χωρίς έστω ένα μικρό κόσμημα πάνω σας; Ακόμη κι αν δεν είστε fans των “φορτωμένων” κοσμημάτων, λύση υπάρχει. Πόσο μάλλον όταν αυτά είναι φτιαγμένα με μεράκι, όπως τα γλυκύτατα σχέδια από την Πριγκιπώ! Μα δεν είναι τόσο αξιαγάπητα (κι απόλυτα καλοκαιρινά) αυτά τα ψαράκια; Δεν τα τρώμε… τα φοράμε!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτείνω να τα αφήσετε λυτά (sleek ή με κυματισμούς, αυτό το αφήνω στη διάθεσή σας) και να κάνετε μία μικρή πλεξούδα του μπροστινού τμήματος που αποτελεί τη φράντζα ώστε να αναδείξετε το πρόσωπό σας.

(credits: Frazer Harrison/AMA2011/Getty Images for AMA)

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Λίγη υπομονή ακόμη, κορίτσια μου, θα τελειώσουν κι οι χαζοβροχές και θα απολαύσουμε καλοκαιράκι!

You may also like