Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Αυγούστου

Υποθέτω πως οι περισσότερες έχετε επιστρέψει από τις διακοπές σας και πως έχετε ήδη επιτρέψει στις υποχρεώσεις σας και στην καθημερινότητά σας. Αν, παρ’όλα αυτά δεν είστε ακόμη έτοιμες να… αποχαιρετίσετε το καλοκαίρι – ποιος είναι, άλλωστε; – γι’ αύριο σας έχουμε την απάντηση στην απορία του “τι φοράω αύριο;”! But, first things first!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Μετά από τις βροχές της αρχής της εβδομάδας, η καλοκαιρινή διάθεση του καιρού επιστρέφει με αραιές μόνο νεφώσεις κατά το μεσημέρι κι ίσως και το απόγευμα. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23°C και 34°C, ενώ οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως έως 3 μποφόρ θα προσφέρουν μικρές ανάσες δροσιάς.

Τι προτείνουμε;

Το ότι πλησιάζουμε στο τέλος του Αυγούστου δε χρειάζεται πως πρέπει μεμιάς να αλλάξουμε σε φθινοπωρινή και τη γκαρνταρόμπα μας – έχουμε ακόμη καιρό γι’ αυτό! Οπότε, εκμεταλλευόμαστε τις αίθριες συνθήκες επιλέγοντας ένα κομψό midi φόρεμα με pattern σε καλοκαιρινά χρώματα, το οποίο μπορεί να μας καλύψει για οποιαδήποτε ώρα της μέρας και φυσικά για κάθε περίσταση. Συνδυάζεται υπέροχα με μία τσάντα ώμου με αλυσίδα  (η οποία μένει πανηγυρικά στις πρώτες trend επιλογές!) κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules.

Το συγκεκριμένο look είναι κομψό και συνάμα λιτό και δε χρειάζεται υπερβολές στα αξεσουάρ. Οπότε αυτή τη βδομάδα δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις δημιουργίες του My Milky Way άλλωστε το στυλ μας πάντα αναδεικνύεται όταν επιλέγουμε κομμάτια που έχουν φτιαχτεί με μεράκι!

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας κι η Max & Co. Φέτος το καλοκαίρι τους προσθέτει μία ιδέα glam! Άλλωστε ακόμη μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εκπτωτική περίοδο!

 

Τέλος, κρατάμε την καλοκαιρινή διάθεση και στο styling των μαλλιών μας με μία wavy αλογοουρά. Όπως κι αν κάνετε τους κυματισμούς (είτε με εργαλείο κομμωτικής είτε ακόμη κι αφήνοντας τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά), μια αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού ή ακόμη και στην κορυφή του θα διατηρήσει αυτή τη διάθεση που, έτσι κι αλλιώς δε θέλουμε ακόμη να εγκαταλείψουμε, σωστά;

                Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Και… προκαταβολικά χρόνια πολλά σε όσες φίλες γιορτάζουν αύριο αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

                Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like