Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Ιουνίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ναι, ναι, είναι αλήθεια… Τελευταία ημέρα του Ιούνη αύριο! Αλήθεια, καταλάβατε εσείς πότε πέρασε κι αυτός ο μήνας ή μόνο εγώ βλέπω το χρόνο σα νεράκι που τρέχει;

ΟΚ, αφήνω τα ποιητικά!

Λοιπόν, αν κι ο καιρός αυτές τις μέρες ήταν κάπως άστατος με ξαφνικά μπουρίνια, τώρα βελτιώνεται και φυσικά είναι πολλά υποσχόμενος! Επομένως, κορίτσια, καρντασίνες κι εν Αθήναις φίλες, ώρα να οργανωθούμε και να συνδυάσουμε τις αυριανές μας υποχρεώσεις με μία ευχάριστη βόλτα με ακαταμάχητο στυλ γι’ άλλη μία φορά!

Για την Αθήνα:

Λιακάδα αναμένεται αύριο στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία αισθητά υψηλή, η οποία θα κυμαίνεται μεταξύ 25 και 33 βαθμών Κελσίου περίπου. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι βόρειοι –βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φίλες Αθηναίες, δοκιμάστε ένα boho look συνδυάζοντας τη λευκή μακριά σας φούστα με ένα top με ethnic pattern (ιδανικά θα ήταν αν ήταν κάπως φαρδύ ώστε να το φορέσετε μέσα από τη φούστα και να του δώσετε λίγο «αέρα» στη μέση!). Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και μία clutch bag με κέντημα. Φυσικά δώστε λάμψη με statement κοσμήματα – δεν είναι υπέροχο αυτό το set με τα παπαγαλάκια;;; Τέλος, αν κανονίσατε για mani-pedi περιποίηση, δοκιμάστε ένα όμορφο κοραλί χρώμα!

Athens 30-6-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία σε παρόμοια με της Αθήνας επίπεδα. Μόνη διαφορά είναι οι δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για εσάς, καρντασίνες μου, θα με ενέπνεε ένα girlie chic look σαν να είστε έτοιμες για απογευματινό… τσάι στο Λονδίνο (ναι, ξέρω, είχαμε Brexit, αλλά αφήστε με να ευχαριστηθώ την εικόνα!)! Τι εννοώ; Φορέστε ένα φόρεμα σε γραμμή A, ει δυνατό σε παστέλ απόχρωση σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι strap peep toes. Μία τσάντα crossbody σε nude χρώμα κι ίσως με μία χρωματιστή λεπτομέρεια θα έδινε μία γλυκιά τάση στο outfit, ενώ από κοσμήματα θα μου άρεσαν σκουλαρίκια όχι πολύ μακριά και ένα σετ βραχιολιών με χάντρες. Α, και δώστε έμφαση στην όλη «ταυτότητα» του look με το νέο trend στα γυαλιά ηλίου που ακούει στο «cat-eye»!

Thessaloniki 30-6-2016

Τέλος για το στυλ των μαλλιών σας δοκιμάστε αυτήν την πλεξούδα waterfall, η οποία δε θα σας δεσμεύσει αν θελήσετε να πιάσετε σε αλογοουρά τα μαλλιά σας λόγω ζέστης!

Waterfall braid

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like