Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Ο Νοέμβριος αύριο μας αποχαιρετά και πολλοί ήδη ετοιμάζονται από τώρα για τα Χριστούγεννα – εγώ σας είπα πως χαμπάρι δε θα πάρω πότε θα φτάσουν κι αυτά!

Οι βροχές μπορεί να σταμάτησαν, αλλά έχουν παραμείνει οι χαμηλές θερμοκρασίες κι οι κατά τόπους αέρηδες. Οι υποχρεώσεις μας, όμως, δεν εξαρτώνται, από το κρύο και τη βροχή, οπότε ας τις διεκπεραιώσουμε με στυλ! Οπότε ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας. Για αυτή τη βδομάδα τιμώμενο item είναι πάλι το πουλόβερ – με αυτές τις θερμοκρασίες λογικό, δε συμφωνείτε;

Για την Αθήνα:

Εναλλαγές λιακάδας με αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν αύριο στην Αθήνα, με τις νεφώσεις να πυκνώνουν κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 11°C έως 18°C ενώ ταυτόχρονα θα πνέουν νότιοι άνεμοι εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία τάση που φέτος το χειμώνα κυριαρχεί είναι τα τυπώματα των φουλαριών, aka scarf prints. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο ρούχο, τότε κάντε το με κομψές culottes. Συνδυάστε το παντελόνι με ένα πουλόβερ με ιδιαίτερα μανίκια (bell sleeves, puffed… διαλέγετε και παίρνετε!), ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, ένα παλτό στο ύψος των γοφών και μία shopper bag για τα προσωπικά σας είδη. Από κοσμήματα προτιμήστε κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι στο χρώμα του τυπώματος του παντελονιού (εδώ όπως βλέπετε έπαιξα με το σμαραγδί) κι αναλόγως μπορείτε να κάνετε με το μακιγιάζ σας και το μανικιούρ σας, συνδυάζοντας την αντίστοιχη απόχρωση με το nude!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Σε αντίθεση με την πρωτεύουσα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10°C και 16°C κι οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με ένταση περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια με pattern είναι μία cozy ενδυματολογική επιλογή για το χειμώνα. Αν το δικό σας έχει στενή γραμμή, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα oversized πουλόβερ, γοβάκια με μεσαίο τακούνι (κι ιδανικά αν έχουν statement χαρακτήρα), και μία γεωμετρικού ύφους τσάντα ώμου. Ταιριαστό πανωφόρι είναι πάντα το shearling (το γνωστό mutton), το οποίο προσφέρει ζεστασιά και στυλ – δύο σε ένα η φάση! Ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα βραχιόλι με λουράκι ή μπρασελέ έντονου χρώματος και (γιατί όχι;) με strass λεπτομέρειες είναι ό,τι πρέπει από κοσμήματα και βεβαίως θα μου άρεσε λίγη δόση τολμηρού κόκκινου στο μακιγιάζ και το μανικιούρ σας – ειδικά αν και τα ρούχα που θα φορέσετε έχουν το κόκκινο σα βάση.

Μια που το πουλόβερ είναι το fashion item της εβδομάδας, καλό θα ήταν να κάνετε μία επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα Zara… σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στη συλλογή του δημοφιλούς brand!

 

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, μπορείτε να τους δώσετε όγκο και να τα πιάσετε μετά σε μία ατημέλητη ουρά ή έναν κότσο με ανάλογη… φιλοσοφία!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like