Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 31 Αυγούστου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και χρόνια πολλά στις Αλεξάνδρες που γιορτάζετε σήμερα!

Αποχαιρετούμε πλέον και τον Αύγουστο, αλλά ελπίζω (παρά τα όποια τερτίπια του καιρού) να σας βρίσκω με καλοκαιρινή διάθεση! Άλλωστε το καλοκαίρι καλά κρατεί όσο ακόμη μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς πανωφόρια! Ας δούμε , λοιπόν, τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23°C και 28°C. Μόνη “παραφωνία” οι βοριάδες εντάσεως 5 έως 6 μποφόρ που θα πνέουν καθ’ όλην τη διάρκεια της μέρας.

Τι προτείνουμε;

Μία ασύμμετρη φούστα στο χρώμα του χακί με ένα (σχετικά φαρδύ πουκάμισο στην απόχρωση του ροζ ή/και του σομόν είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός που και το φινάλε ου καλοκαιριού δε σηματοδοτεί αλλά και μας κάνει να συνηθίζουμε σταδιακά στους φθινοπωρινούς χρωματικούς συνδυασμούς. Μαζί τους ταιριάζουν υπέροχα ένα ζευγάρι γόβες σε nude χρώμα (με κάποια… τσαχπινιά, όπως εδώ που ο Ford έβαλε ένα λουκετάκι στο strap!) και μία tote τσάντα σε nude ή σομόν χρώμα. Το χρυσό είναι που θα “κολλήσει” όμορφα σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, μ’ ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα δερμάτινο βραχιόλι που τυλίγει γύρω από τον καρπό κι ένα head wrap στα μαλλιά! Κούκλες!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη, με κάποιες αραιές νεφώσεις που θα σημειωθούν κατά τις πρωινές ώρες να διαλύοντα προς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 21°C  και 28°C κι οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς (εντάσεως μόλις 1 μποφόρ) δυτικής διεύθυνσης το πρωί. Το μεσημέρι αυτοί θα μεταβληθούν σε νοτιάδες εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Μετρίου μήκους φούστα (ή ασύμμετρη) με εμπνέει και για εσάς, καρντασίνες μου, μόνο που εδώ θα ήθελα να παίξετε με το κόκκινο. Ένα απλό λευκό Tee όχι μόνο διευκολύνει τη ζωή μας για το ερώτημα “με τι φοράω αυτή τη φούστα;” αλλά μπορεί να γίνει και καμβάς ώστε να το στολίσουμε με τα κοσμήματα – αλλά θα φτάσουμε κι εκεί! Ένα ζευγάρι γόβες – μποτίνια με peep toe λεπτομέρεια είναι ιδανικό, ενώ μία μεσαίου μεγέθους τσάντα ώμου για τα προσωπικά σας είδη είναι η βολική και σικάτη επιλογή. Φτάσαμε και στα κοσμήματα όπου σας αρκούν ένα μακρύ κολιέ κι ένα ζευγάρι κρεμαστά (με μήκος που φτάνει το πολύ μέχρι τη μέση του λαιμού) σκουλαρίκια.

Extra hint: αν θέλετε να προσθέσετε “κάτι παραπάνω” στο look σας, κάντε μία βόλτα από τα Intimissimi και βρείτε το δαντελένιο bra της νέας συλλογής που ταιριάζει σε σας…! Ειδικά αν δε φορέσετε αμάνικο μπλουζάκι αντί για Tee!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, η sleek αλογοουρά είναι ένα κομψό κι απλό χτένισμα για την έξοδό σας!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like