Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Μαΐου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ήρθε κι ο Μάης κι επιτέλους ο καιρός μοιάζει να μας κάνει το χατίρι και να μας χαμογελά με λιακάδες και με ζεστασιά! Ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα και με τις θερμοκρασίες να δείχνουν άνοδο, καθώς θα κυμανθούν μεταξύ 18°C και 28°C. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με οριστική διεύθυνση το νότο και θα είναι ασθενείς με ένταση περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα δαντελωτό top σε συνδυασμό με μία midi φούστα μπορεί να γίνει ένα άκρως σικάτο και sexy look, ειδικά αν το συνδυάσετε με ένα crop ζακετάκι κι ένα ζευγάρι γόβες με snakeskin effect. Για τα προσωπικά σας είδη μπορείτε να επιλέξετε μία crossbody τσάντα με κέντημα, ενώ εξαιρετική προσθήκη από κοσμήματα είναι ένα denim choker, μακριά σκουλαρίκια κι ένα σετ βραχιολιών ή ένα wrap around βραχιόλι. Αν θέλετε να κάνετε ακόμη περισσότερη αίσθηση, μπορείτε να φορέσετε αντί για top ένα ολόσωμο… μαγιό τύπου κορσέ! Η Berskha, μάλιστα, το λανσάρει για την καλοκαιρινή της συλλογή!

 

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν και νεφελώδης η μέρα στη Θεσσαλονίκη, κι εδώ η θερμοκρασία θα είναι πιο φιλική σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα, καθώς θα κυμανθεί μεταξύ 11°C και 25°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με ένταση περίπου στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για εσάς, καρντασίνες μου, με εμπνέει ένα boho look, με βάση ένα μεταξωτό φόρεμα με floral pattern. Φορέστε το με lace up μπαλαρίνες σε έντονο χρώμα και μία λεπτή ζακέτα σε ουδέτερο χρώμα. Οι τσάντες – μισοφέγγαρο είναι ένα trend που θα καθιερωθεί την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρίκοι με κρεμαστές αλυσίδες κι ένα statement δαχτυλίδι θα συμπληρώσουν το look. Αν, τυχόν, διατηρείτε τα ματάκια σας πίσω από… βιτρίνες, τότε μη διστάσετε να φορέσετε τα αγαπημένα σας κοκκάλινα γυαλιά! Να τονίσουμε εδώ πως η Max & Co., η εταιρεία της νεανικής συλλογής της Max Mara, προσφέρει μία εξαιρετική ποικιλία σκελετών οράσεως με άκρως ανοιξιάτικα χρώματα! Εννοείται, βέβαια, πως αν θέλετε μπορείτε να βάλετε σκούρους φακούς στα γυαλιά και να έχετε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι για τον ήλιο!

 

Όσο για τα μαλλάκια σας, επιλέξτε ένα shaggy χτένισμα. Στην ουσία θα στεγνώσετε τα μαλλιά σας και θα τα αφήσετε να πάρουν μία φυσική φόρμα!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like